Már Xbox One-on is játszhatjuk a Castlevaniákat

  • Írta: szlav
  • 2018. október 31.
  • Hír
Link másolása
Négy újabb klasszikus címmel bővült az Xbox One visszafelé kompatibilis játékainak listája. A Just Cause 4-re a széria első részével készülhetünk, de ismét beizzíthatjuk a Castlevania: Lords of Shadow-játékokat is.

Már fut a netflixes Castlevania második évada - újra elő kellene venni a Lords of Shadow-játékokat. December elején pedig itt a Just Cause 4 - miért ne ugorjunk neki még egyszer az első résznek? Ha Xbox One csücsül otthon a nappaliban, akkor mától nincs akadálya, hogy megtegyük mindezt, ugyanis négy új címmel bővült visszafelé kompatibilis játékok listája.

Just Cause, Castlevania: Lords of Shadow, Castlevania: Lords of Shadow 2, Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD. Ha felsorolt címek valamelyikét korábban már megvásároltuk digitális, vagy lemezes formában, akkor nincs már semmi akadály, egyből belevághatunk a játékba. Ha azonban kimaradtak volna az említett címek, akkor sincs semmi veszve - legtöbbjüket ma már szinte fillérekért megvásárolhatjuk.

2.
2.
qwaeszrdxt
Valaki nem tudja, hogy az első része miért nincs fent a storen?
1.
1.
XuChi
Király. Veszem is elő mind két részt. És a dante’s inferno is újra előkerült. Azt is végigjátszom újra.... immár vagy harmadjára. Nem tudom megunni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...