Karácsonyi Xbox 360 kínálat

  • Írta: Daks
  • 2006. december 1.
  • Hír
Link másolása
Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!
Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!


Az Xbox 360 tulajdonosok számára vezeték nélküli fejhallgató, merevlemez, memóriakártya, wi-fi adattár, távirányító, vezetékes és vezeték nélküli kontroller, utóbbihoz akkumulátortöltő, valamint jobb képet biztosító VGA-kábel is elérhető lesz a hazai boltok polcairól.


Mindezeken túl a legjobb játékok közül számos kizárólag az Xbox 360-platformon jelenik meg. A Viva Piñata-ban (MGS) egyedülálló lehetőséget kapunk egy mesés, tündéri állatokkal teli egyedi paradicsom megalkotására, amelyben több mint hatvan különböző fajú piñata állatról gondoskodhatunk. A Gears of War-ban (MGS) a játékos Marcus Fenix-et megszemélyesítve a gonosz Locust horda ellen veheti fel a küzdelmet a valaha látott legkidolgozottabb csatatereken harcolva. A Test Drive Unlimited-ben (Atari) a létező legegzotikusabb sportkocsik kormánya mögül fedezhetjük fel a hasonlóan egzotikus, 1000 mérföldnyi hosszú hawaii utakat.


A Grand Theft Autó nyomdokain haladó Saints Row-ban (THQ) a játékos Stilwater gonosz utcáin küzdhet a rivális bandákkal a város meghódításáért, az élőhalott hordákat felvonultató Dead Rising-ban (Capcom) pedig a túlélő horror műfaja kerül új magasságokba.


A Viva Piñata (MGS), a Gears of War (MGS), a Test Drive Unlimited (Atari), a Saints Row (THQ), a Dead Rising (Capcom), valamint a népszerű Dead or Alive 4 szereplőit az idilli New Zack Island sziget környezetébe helyező Dead or Alive Xtreme 2 (MGS/Tecmo) játékok kizárólag az Xbox 360-on érhetők el.


A labdarúgást kedvelőknek is bőven lesz miért örülniük az idei karácsonyi szezonban, Európában ugyanis egyedül az Xbox 360-on kerülnek forgalomba újgenerációs football játékok. A Pro Evolution 6-ban (Konami) új animációs mozgásokkal és támadóbb szellemű játékkal bővül a méltán híres sorozat, a Fifa 07-ben (EA) pedig teljesen új motor biztosítja a labda valóban újgenerációs fizikáját és a játékosok mozgását. A Pro Evolution Soccer 6 és a Fifa 07 is kizárólag Xbox 360-on jelenik meg az újgenerációs konzolok közül az idei karácsonyi szezonban.


Szintén az Xbox 360 az egyetlen platform, melyen a felsorolt játékok újgenerációs, magas felbontásban pompázva érhetők el.
  • Lego Star Wars II (Activision)
  • Sonic the Hedgehog (Sega)
  • WWE SmackDown vs. Raw 2007 (THQ)
  • Rainbow Six Vegas (Ubisoft)
  • F.E.A.R. (Vivendi)
  • Phantasy Star Universe (Sega)
  • Star Trek Legacy (Ubisoft/Bethesda)
  • Tony Hawk’s Project 8 (Activision)
  • Tiger Woods PGA 07 (EA)
Amellett, hogy az Xbox 360 az egyetlen platform, amely ilyen hatalmas mennyiségű exkluzív játékot vonultat fel, itt élvezhetők legnagyobb pompájukban olyan népszerű sorozatok új részei, mint a Need for Speed Carbon (EA), a Call of Duty 3 (Activision) és a Splinter Cell Double Agent (Ubisoft), amelyek még az idei karácsonyi szezonban az európai üzletek polcaira kerülnek. A hazai boltokban olyan korábbi címeket is elérhetünk többnyire magyar nyelvű kézikönyvvel és dobozzal, mint a Project Gotham Racing 3, a Dead or Alive 4, a Perfect Dark Zero, a Ninety-Nine Night és a Kameo: Elements of Power.


A felhozatal ezzel sem ér véget, jövő év januárjában érkezik ugyanis a régóta várt Lost Planet: Extreme Condition kizárólag Xbox 360-ra.


A kínálatot a független fejlesztők további játékai, valamint az Xbox Live Arcade rendszeren keresztül letölthető klasszikus játékprogramok teszik teljessé. Utóbbiak közt olyan változatos címeket találunk meg, mint a Doom 1 (ID/Activision), az Ultimate Mortal Kombat 3 (Digital Eclipse/Midway), a Small Arms (Gastronaut Studios), a Novadrome (Buena Vista Games), az Assault Heroes (Wanako/Vivendi Games), a Heavy Weapon (PopCap Games), a Defender (Midway), vagy a Contra (Konami).


2005. december 2-ai európai premierje óta az Xbox 360 egyedülálló sikereket tudhat magáénak. Az Xbox 360 érte el leggyorsabban az ötmilliós eladási határt a konzolok között, 2006. szeptember végére pedig már hatmillió Xbox 360 talált gazdára. A karácsonyi szezon végéig várhatóan legalább tízmillióra növekszik az Xbox 360 tulajdonosok száma, amit elősegít, hogy a karácsonyi időszakra a világ mintegy harminchét országában lesz megvásárolható a konzol. 
18.
18.
Yokozuna
Joe92: ha van időd, várj 1 évet és a PS3-at is megveheted 100-110ezerért... Most egyértelműen X360 a befutó, mivel eleve 1,5szeres áron jön a PS3.
17.
17.
Joe92
Sziasztok! Én most vennék egy next gen. consol-t. Nem tudom megváárjam a PS3-mat vagy vegek inkább X3660-at. Győzzetek valamelykről.
16.
16.
skiz0
pff...szánalom milyenek egyesek...

no mindegy, X360 rlz, az tutihétszentség :)

15.
15.
Yokozuna
Kalapáccsal szétvernéd?:)) Nem hinném barátom, szerintem fülig érő szájjal rohannál mesélni általános iskolás barátaidnak, hogy mid van!:)

Én is a PS3-ra várok, de attól nem fikázok le egy remek gépet, mert nincs(van!:)) rá pénzem... Irigy kutya szagot érzek:P
14.
14.
Daks
Ha gyurcsany ferenctol idezel, az se erdekel. Tényleg ennyire lehetetlen feladat tartozkodni a csunya beszedtol (irastol)?
13.
13.
machintos
uhh akkor nagyon seggarc leheta hörcsögöd..:)
12.
12.
TOM X
lambora: értelmi szinted egyenlő a hörcsögömmével!
10.
10.
Daks
lambora: Ha nem vagy hajlando szepen beszelni, egy-két szo miatt torolni fogom a fél oldalas hozzászólásodat. Lehetetlen ugy velemenyt mondani, hogy ne legyenek benne mocskolodo szavak? Ez a szánalmas, barátom!
9.
9.
Pukhi-zik
Fizetett bérmunkásoook? Ezt részleteznéd??
8.
8.
Ca$h
Aki bármi rosszat mondd az X360-ra az vagy féltékeny, vagy pedig nem állt még módjában teljes pompájában élvezni ezt a remek konzolt (100cm feletti HDTV, Live, kontakt lehetőségek barátokkal stb.) Főleg mióta november elején bevezették a live-on a filmek vásárlását és kölcsönzését akár HD felbontásban is, a lehetőségek végtelenek, és így már igaz lett a teljes körü média szolgáltatás, ami miatt 360-nak hívják. Nem szabad féltékenykedni, nem szabad cinikusnak lenni, egyszerűen gyűjteni kell rá, mert megéri!!! Főleg azután, hogy a PS3 első vevői fizetett bérmunkások voltak, csak hogy azt a látszatott keltse a Sony, hogy azonnal elkelt az összes konzoljuk. Ezt a háborút már megnyerte a Microsoft, ahogy a PC-st is... Aki nem hiszi járjon utána! :)))
7.
7.
Ch4Bi HUN
lambora:jólvan vegyél ps3-at aztán bújjál el... majd ha ps3ra is ilyen felhozatal lesz akkor járjon a pofikád!addig kuss!
6.
6.
heavenly sword
nem muszály HD-TV-t venni elég egy 19"-os wide-os TFT is!
5.
5.
nimat16
jujjj de váro, ,ár a karácsonyt.Nekem is lesz egy ilyen csodamasinám!na és az a sok játék!bárcsak karácsony lenne már
4.
4.
Pukhi-zik
Mekkora nagy fényezés...Pföj
3.
3.
FNorberto
a játékok valahol olcsóbbak 1 nullával de no warez:Dés sima mezei TV-n is überel mindent a gép:D
2.
2.
handrx
x1000-L :D Sajnos. Plusz a játékok: 17-20.000 ft.Ja és ajánlott a teljes vizuális élményhez, mondjuk 1őőő : Sony BRAVIA LCD HD Redy 32" tv.:) ujjabb 250.000 ft :(....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...