Project Gotham Racing 3

A PGR című fantasztikus autóversenyzős sorozat legújabb része, mely az Xbox 360 egyik nyitójátékaként debütállt 2005. novemberében.
1308909651

Az érdeklődés hiánya ölte meg a Bizarre-t

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg mossa kezeit a Bizarre Creations bezárása kapcsán, mely szerinte azért következett be, mert csökkent az érdeklődés az arcade autóverseny műfaja iránt, és ez vezetett a Blur és a Project Gotham Racing alkotóinak menesztéséhez.
1298723442

Új stúdiót alapítottak a Bizarre fejlesztői

Alig pár napja sirattuk a srácokat az Activision tisztogatásainak áldozataiként, azonban szerencsére nem eszik olyan forrón a kását, a fejlesztők nem törődtek bele sorsukba, hanem egy vadi új stúdiót alapítottak Lucid Games néven. A régi projektek szellemiségének megőrzése a cél Seattle-ben és Kanadában.
1298638800

A Bizarre Creations bezárásáról bővebben, belülről

Sokakat megdöbbentett, felbőszített a Bizarre Creations bezárásáról szóló bejelentés, de igazság szerint vajmi keveset tudunk arról, hogy mégis miért döntött úgy az Activision, hogy az egyébként jó játékokat készítő csapatot bezárja. A Eurogamernek az egyik volt vezető nyilatkozott.
1298102456

Búcsúzunk a Bizarre Creations-től

A Project Gotham Racing fejlesztői a közelmúltban hivatalosan is lehúzták a rolót, tegnap egy megható videó került fel a netre, ahol egy együtt érző rajongó, Eamon Urtone búcsúzik a játékiparban 17 éve jeleskedő stúdiótól. Most tényleg egy olyan csapatot nyírtak ki, ami nem érdemelte meg.
1295528400

Bezárt a Bizarre és a Propaganda Games

Egy nap alatt két stúdió is lehúzta a rolót, a Bizarre Creations-t az Activision, míg a Propaganda Games-t a Disney Interactive építette le. Az előző hónapokban már mindkét csapat csak vegetált, és bár befejezhették utolsó munkáikat, a kard végig ott lengett a fejük fölött.
1289993456

Megszűnik a Bizarre Creations?

Az Activision állítólag fontolgatja a brit székhelyű Bizarre Creations bezárását. A hírnek egyáltalán nem örülnek az iparág többi résztvevői, bírálják a kiadót, ami érthető is, hiszen az a csapat, kiknek a Project Gotham Racinget és a Blurt köszönhetjük, egyáltalán nem érdemli meg, hogy a múltba vesszen.
1288690020

Visszatér a Project Gotham Racing sorozat?

A játékipari történésekkel foglalkozó Develop magazin értesülései szerint a Project Gotham Racing sorozat feltámasztásán szorgoskodik a Microsoft. Konkrétumok még nincsenek, állítólag a redmondi óriás egyelőre azon fáradozik, hogy megtalálják az ideális fejlesztő csapatot a folytatáshoz.
1190916240

Mi lesz veled Project Gotham Racing?

Az Activision bejelentette, hogy felvásárolta a Project Gotham Racing-sorozatot jegyző Bizarre Creations-t - kérdés: mi lesz a széria sorsa?
1176842280

Lezárult a küzdelem - PGR3 döntő a Pólusban

Április 14-én, szombaton, a legjobb 16 versenyző pontot tett a közel egy hónapig tartó Project Gotham Racing 3 versenysorozatra.
1175686860

PGR3 Road Show döntő a Pólus Centerben

A Microsoft szeretettel meghív mindenkit az országszerte nagy sikerrel megrendezésre került Project Gotham Racing 3 Roadshow rendezvénysorozat döntőjére.