Befutott a MediEvil-remake első trailere

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 31.
  • Videó
Link másolása
A tavaly decemberi PlayStation Experience-en tudtuk meg, hogy a felújítják a húszéves PS1-klasszikust. A Sony jóvoltából végre megérkezett a MediEvil első rendes előzetese! A látvány modern, csak a stílus régimódi.

Aki nem tudná: a MediEvil 1998-ban látta meg a napvilágot, 2005-ben kapott egy PSP-s remake-et, illetve 2007-ben a PSN kínálatába is felkerült. Tavaly viszont úgy döntött a Sony, hogy teljes renoválást kap a cím.

Az előzetesben jól megfigyelhető, hogy bár a látvány kikezdhetetlenül modern, a stílusa mégis megmarad olyannak, amiért már 20 éve is szerettük a játékot.

A MediEvil a tervek szerint 2019 folyamán landol PlayStation 4-en.

8.
8.
zsocc-nrg
Sose játszottam ezzel a játékkal (PS helyett annó SNES-sel toltam) viszont nagyon tetszik amit kihoztak belőle úgyhogy jöhet :)
6.
6.
Dízel
Memo bogyóó! De jó nosztalgiázni, nagyon jó hangulata volt ennek a játéknak, ezek még szórakoztattak. Most kellett volna haloweenkor kijönnie, meg persze pcre is :(
5.
5.
semike
Nagyon joooo!!! Anno mennyit toltuk ezt uuuuuristen.:)))
Repul az ido....
3.
3.
Randy Marsh
https://www.gamekapocs.hu/hir/55259/meg_tobb_felujitott_jatek_varhato_az_activisiontol

Nagyon úgy fest, hogy valóra válnak a kívánságaim. :D
2.
2.
KRAT0S
#1: Jaja..lehet befogom húzni én is :)
1.
1.
kamgecam
Ennyi, egyszerűen a sony eléri nálam hogy 38 éves férfiként újra gyermeknek érezzem magamat! Shadow of the Colossus most ez! és milyen jó hogy nem csak egy remaster vagy felturbózott visszafelé kompatibilis játékként hanem remakeként adják ki újból ahogyan azt megérdemli! :) Erre nem fogom sajnálni a pénzt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...