Jöhetnek a PlayStation... bútorok?

  • Írta: szlav
  • 2018. november 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Korábban is láttunk már néhány fura promóterméket a Sony konzoljával kapcsolatosan, gondoljunk csak például a Nike PlayStation-cipőire. Arra azonban mi sem számítottunk, hogy a branddel kávézóasztalt fognak legközelebb eladni.

Amikor az év elején bemutattuk a PlayStation-cipőt, akkor nem sejtettük, hogy még ennél is jóval bizarrabb termékekre fogja ráaggatni a Sony a PS-logót. Ó, hogy mekkorát tévedtünk! A japán vállalat ugyanis most az amerikai Pottery Barn lakberendező céggel fogott kezet, az eredmény pedig nem más, mint a tökéletes PlayStation-szoba, valódi PlayStation-bútorokkal.

Az amúgy igen ízléses, fekete, szürke és kék színekkel operáló összeállítás eredetileg a hivatalos PlayStation-blogon mutatkozott be. Itt találjuk meg az összeállítást forgalmazó PBteen webshopját is, amely ugyan Európában nem elérhető, de a GameSpot jóvoltából mégis ízelítőt kaphatunk abból, hogy mibe is kerülnek ezek az egyedi dekorcikkek. A fenti képen látható kávézóasztal például 400 dolláros áron rendelhető, a babzsákfotelek pedig 250 dollárt kóstálnak.

15.
15.
Kovbaj
This is for the players!
14.
14.
Fata Morgana
Kíváncsi vagyok, hogy szotyit mikortól árusítanak, vagy esetleg wc üllőkét (persze zenélőset) ezek nagyon feldobnák a bizniszt.:)
12.
12.
Max3000
#10: " A többség véleményét hívják objektív véleménynek. Játékok vagy pl filmek esetében a kritikák és a nézők/ játékosok összképét veszik alapul"


Nem.Semmi köze ennek ahhoz,hány ember mondja ugyanazt.1 ember is legyőzhet 100 embert egy vitában,ha ő objektívebben látja a dolgokat mint a többiek.A neten pedig megtalálható a mit nevezünk objektív véleménynek.

A bútor témában egyetértek,mondjuk egy lakásberendezési szakértővel,(vagy hogy a csodába hívják) már nehezebb lenne vitatkozni,biztosan megvilágítana olyan pontokat,amire mi nem is gondolnánk.(ergo objektív lenne)
11.
11.
Back2U
#10: Teljesen egyetértek veled! Gyakorlatilag ugyanezt akartam elmondani, de belecsempésztem egy kis kritikát is a kritikusoknak.
10.
10.
Yanez
#9: A többség véleményét hívják objektív véleménynek. Játékok vagy pl filmek esetében a kritikák és a nézők/ játékosok összképét veszik alapul. Az tehát igaz, hogy egyetlen ember nem tud objektív véleményt mondani. Ha viszont valamire szimplán rávágom, hogy szar, az nem vélemény, hanem egy alaptalan kijelentés.

A bútor témában meg úgy értettem, hogy nem létezik objektivitás, mert ott rengeteg emberi tényező közrejátszik, s így az összkép sem lehet tiszta. Aztán ha tévedek, az azért lenne, mert emberből vagyok én is, és ez már önmagában egy szubjektív állandó. :)
9.
9.
Back2U
#8: Nyilvánvalóan a saját véleményemet mondom, ember többre nem képes.. az objektív vélemény pedig nem létezik, valami mindenképpen befolyásol téged. Egy gép esetleg tudna objektív kritikát csinálni vagy mondani, de ember nem.
8.
8.
Yanez
#7: Ha bútorokról van szó, nincs olyan, hogy hülyén néz ki. Ebben a témában nem létezik objektivítás. Erősen ízlés, stilús és divat kérdése.
7.
7.
Back2U
#6: A Playstation cipő is karcolta ezt a határt, de az jól nézett ki és egy király cipő volt. Ez meg szimplán hülyén néz ki
6.
6.
Max3000
#4: Nekem is hirtelen ez jutott az eszembe.
5.
5.
gorbesz
#3: Xddddd ja mehetnek a tanyara :]
4.
4.
Back2U
Ha valaki ennyire függő ott komoly bajok vannak
3.
3.
Batman
Azt hiszem ki is vágnának otthonról a PS-sel együtt.
2.
2.
Neo1989
Én ha veszek valamit azt nézem h legyen rá v mi indok h azt mér teszem.
Azért mert egy fotelre rá van varrva h PS attól az még semmivel nem lesz jobb Mint egy IKEA-s verzió.

Ez olyan mint az Aura Sync valami gyökér marketinges kitalálta h diszkózzunk be mindent alaplaptól a tápig. Mer majd az attól lesz Gamer h X színben világit.
Ezt a baromságot öcsém !
1.
1.
Yanez
Tényleg stílusosan néz ki, de ne már! Ha annyi az asztal ára, mint egy Pro, akkor most melyik éri meg jobban? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...