November közepéig ingyenes a PC-s Destiny 2

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 2.
  • Akció
Link másolása
A BlizzCon nyitóünnepségén jelentette be a Blizzard, hogy a Battle.neten keresztül korlátozott ideig teljesen ingyen beszerezhető a Destiny egy évvel ezelőtt megjelent második felvonása. Aki letölti, az meg is tarthatja a játékot.

Erősen nyitotta a BlizzCont a Blizzard, így több érdekes bejelentés mellett azt is megerősítették, hogy az egy évvel ezelőtt megjelent Destiny 2 PC-s alapkiadása november 18-ig teljesen ingyen letölthető. Ráadásul aki a határidő lejártáig bezsebeli a játékot, az később is megtarthatja azt. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a Battle.net launcherét elindítani, vagy itt belépni és a Claim gombra kattintani.

Ezzel párhuzamosan az is kiderült, hogy ingyenes próbalehetőséget kap a Gambit mód, ami egyébként a nemrég megjelent és elég jól sikerült Forsaken kiegészítőben mutatkozott be. A következő héten minden PC-s és konzolos tulajdonos kipróbálhatja a játékmódot, november 9. és november 11. között.

7.
7.
Ooorky
#5: Ha szereted az ultrarepetitív lövöldét ahol a játékélményt egyre nagyobb számok üldözése adja, akkor a te játékod lesz.
Ha nem vagy igénytelen 15 éves akkor kár a helyért.
6.
6.
almaspite
#5: Letölteni megéri, most biztos megszaporodott azok száma akinek nincs dlc-je. És kitudja, lehet hogy kedvet kapsz hozzá miután végig vitted a story modot és csináltál egy raidet arra hogy meg vedd a dlc-ket is.
5.
5.
hadzsime
Megéri ezt egyáltalán letölteni, ha nem tervezek DLC-ket vásárolni?
4.
4.
user101
Ekkorát bukott? Nem is tudtam... :)
3.
3.
crytek
Humble Monthly után ingyenes biztos jól hozott a konyhára :)
Azért egy statisztikát szivesen megnézné ,hogy a mostani free népek közül mennyi fogja otthagyni a vérbe miután letolta a fos singlet...
2.
2.
belaman
közben megjavult, lehet, csak a legrosszabb pillanatban próbálkoztam.
1.
1.
belaman
úgy néz ki, a fél világ be akarja szerezni, be sem jön az oldal :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...