Jövő nyáron jön a World of Warcraft: Classic

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A BlizzConon erősítette meg a Blizzard, hogy a World of Warcraft: Classic valamikor a jövő nyár folyamán jelenik meg. A játékhoz csak egy aktív World of Warcraft-előfizetésre lesz szükségünk.

Mindig is érdekelt, hogyan indult a World of Warcraft mai napig tartó töretlen karrierje? Vagy csak 14 év után szeretnél kicsit nosztalgiázni? Jövő nyáron erre minden esélyed meglesz, hiszen a World of Warcraft: Classic a játéknak pontosan azzal az állapotával csalogat vissza a horda és a szövetségesek küzdelmébe, amivel majdnem másfél évtizede játékosok millióit csábította el.

Egy éve ezzel az előzetessel jelentették be a játékot.

Napra pontos dátumunk nincs, az viszont biztos, hogy mindössze egy előfizetésre lesz szükségünk a játékhoz, más költség nem vár ránk.

4.
4.
Sulejman
#3: Szerintem ne tartsd vissza a lélegzeted amig megszűnik a wow:classic server. :) Néhány ember nagyon meg fog lepődni a játékos számmal kapcsolatban. Félted a BfA-t mi? Én is félteném...
3.
3.
0Hagyma0
#1: Egy külön szerver lesz és kész szerintem is... Ugyanannyi lesz az előfizetés, csak azon a szerveren ember nem fog játszani
2.
2.
Huf93
Szerintem nem lesz külön előfizetés.
1.
1.
Extol
Gondolom hogy az előfizetés összege töredéke lesz a mostani WoW-énak ami asszem 13 EUR
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...