Hearthstone - decemberben jön az új kiegészítő

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Hearthstone kártyajáték következő kiegészítése, a Rastakhan's Rumble, amiben ezúttal a trollokon lesz a hangsúly. A pakli új hősöket és egyéb izgalmas újdonságokat is tartalmazni fog.

December 4-én jelenik meg a Hearthstone következő kiegészítése, a Rastakhan's Rumble, amiben a trollokon lesz a hangsúly: minden generáció számára eljön az idő, amikor Azeroth trolljai összegyűlnek, hogy imádkozzanak Loa és Rastakhan király párosáért. A friss kiegészítő összesen 135 vadonatúj kártyát tartalmaz majd, és természetesen lesz egyjátékos kaland is, a Rumble Run, ahol a legerősebb trollbajnokokkal kell szembenéznünk. A kártyák beszerezhetőek lesznek valódi pénzért, de persze játékbeli aranyért cserébe is kinyithatjuk őket, ahogy az Aréna módon keresztül is nyerhetünk belőlük. 

Bemutatkozik majd egy új lehetőség, az Overkill, aminek értelmében ha több sebzést viszünk be, mint amennyi miniont meg kell ölnünk, annak megfelelő mennyiségű bónusz üti a markunkat. Emellett lesznek új hősök, összesen kilenc, illetve kapunk karakterosztály specifikus minionokat, a Spiriteket, akik a szinergia jóvoltából gyógyítani tudnak majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...