Beosztva érkeznek a WoW: Classic raidjei

  • Írta: szlav
  • 2018. november 4.
  • Hír
Link másolása
A vanilla World of Warcraft karakterünk fejlődéséről szólt, még inkább, mint az azt követő kiegészítőkben. Érthető tehát, hogy a Blizzard nem borítja a nyakunkra az összes raidet az első pillanattól kezdve.

Lassan másfél évtizeddel ezelőtt jelent meg a World of Warcraft - el tudjátok hinni? 2019 nyarán pedig a nosztalgiázni vágyók újra kardot ragadhatnak, hogy megkeressék Mankrik feleségét, lecsapják Hogger fejét, felfedezzék a Deadmines barlangrendszerét, később pedig negyvenfős csapatokat alkotva megcélozzák a Molten Core-t és az azt követő raideket. A teljes élmény érdekében fontos ez a megszokott sorrend, furcsa érzés is lenne, ha 60 szintnyi grindolás után egyből Ahn'Qiraj templomába vezetne az utunk. Épp ezért a Blizzard egy megadott ütemtervet készített a játékosok számára.

Négy előre kijelölt fázisban érkeznek majd a tartalmi frissítések, így senki nem érezheti majd azt, hogy felesleges volt kifarmolni Ragnaroshoz a Fire Resist geart, ha ugyanakkor vár Naxxramas is. Karakterünk természetes fejlődése tehát nem áll meg a hatvanadik szint után és minden raid tier jelentőségteljes marad. Lássuk tehát a menetrendet:

  • Első felvonás: az alapoknál kezdünk, Molten Core, Onyxia's Lair és Dire Maul várja majd a kalandorokat, a kinti világban pedig megtaláljuk Doom Lord Kazzakot és Azuregost is.

  • Második felvonás: Blackwing Lair és Zul'Gurub is megnyitja a kapuit, valamint bekerülnek a PvP Battlegroundok és az ehhez járó jutalmak is.

  • Harmadik felvonás: ideje megszerezni a Scarab Lord titulust! Ahn'Quiraj 20 fős és 40 fős változata is megnyílik, a kinti világba pedig megérkeznek a Green Dragon worldbossok.

  • Negyedik felvonás: megkezdődik a Scourge-invázió, Naxxramas lebegő citadellája pedig elfoglalja méltó helyét Eastern Plaguelands egén. Reméljük, eddigre lesz legalább nyolc tank a guildben, mert különben csúnya vége lesz a 4 Horsemennek.
1.
1.
gorbesz
nem semmi visszagondolva micsoda tryok (es mennyi :DD) volt ejszakaba nyuloan. energiaital, teamspeak, ordibalas, "namegegytry, mindenkifocus"-> wipe fel percen belul. de marhanagy hangulata volt, masnap BG kozben vegigbeszeltuk az elmenyeket. kb. virtualis kocsmazas volt. nagyon ra lehetett kockulni. de nem banom abszolut. most mar nem hiszem hogy menne ez a szomoru valosag. de ez ott akkor volt szep, mint sok minden mas a 20-as eveimben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...