Megnyílt a Fortnite alternatív dimenziója

  • Írta: szlav
  • 2018. november 5.
  • Hír
Egy igazi pszichedelikus lázálom az, ami az utóbbi napokban a Fortnite világában történt. Felrobbant a pálya közepén lebegő titokzatos kocka, ez pedig a 2001: Űrodüsszeia végét meghazudtoló dimenzióba engedett betekintést.

A zombihadseregek, a repkedő Thanos, na meg a végtelen mennyiségű eszement skin után azt hinné az ember, hogy a Fortnite nem tud újabb őrültséget mutatni. Az Epic mégis olyan újdonságokkal frissíti a battle royale-játékot, hogy ezek után kétségtelen, hogy a fejlesztők nem csak ártatlan gyűjtői szellemből tartják az irodában a bélyeggyűjteményt.

A Loot Lake felett lebegő óriási kocka felrobbant, az óvatlan játékosok pedig egy bizarr, pszichedelikus dimenzióba kerültek, tele különös formákkal, fény-pillangókkal és egyéb megmagyarázhatatlan dolgokkal. Nem is próbálok úgy tenni, mintha érteném az egészet, inkább nézzétek meg a Polygon videóját:

A kocka helyén pedig egy teljesen megújult környezettel találkozhatnak az arra járók. A tó közepén immáron egy hatalmas krátert találhatunk, annak közepén pedig egy Stonehenge-re emlékeztető sziklaformációt.

7.
delphijos
#5: Dettó :) Néha én is játszom vele egy duo partit. Bár nálunk a FIFA is kedvenc. Ja, és Minecraft...
5.
#4: Nalunk ugyanez, orulok is hogy nem akart black ops 4-et venni season passal :-) marsdjon csak ez a fortnite.
4.
shatterhand
#3: Folyt:
Persze van egy kis feleslefesnek erzett penzkoltes,de meg mindig olcsobb mintha mas jatekokat kene pluszba venni.
3.
shatterhand
Zseniális ahogy kezelik az egeszet. Fiamék mással nem is játszanak csak ezzel. Mindig változik a jatek, mindig van kihivas. Fizetős rész se vészes ha okosan kezelik. El lehet adni cuccokat, ki lehet farmolni a következő szezont. Perdze
2.
krisztian66666
Amúgy igazán poén volt, mert mindenki odament nézelődni, mire észre vettük már csak 6 ember volt életben! :D
1.
krisztian66666
Áh, igen ott voltam, nagyon menő volt! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...