5 millió felett a PC-s The Forest

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 6.
  • Biznisz
Link másolása
Remekül teljesített eddig a Endnight Games bemutatkozó játéka, a The Forest. A csapat által kiadott közlemény szerint eddig több mint 5 millió példányban sikerült a PC-s kiadást értékesíteni.

Úgy tűnik, kifizetődött, hogy a pár éve alapított Endnight Games közel négy évig csak korai hozzáférésben futtatta első komolyabb játékát, a The Forestet. A tavasszal megjelent végleges PC-s kiadás ugyanis tényleg remekül sikerült, amit a rajongók is megháláltak. A stúdió ugyanis a PS4-verzió mostani premierjével egyszerre megerősítette, az asztali gépes változatból eddig 5,3 millió darabot sikerült értékesíteniük.

A játékban egy titokzatos erdőben térsz magadhoz, miután a repülőgéped lezuhan. Még látod, hogy a fiadat egy nyurga alak elhurcolja. Menedéket kell építened magadnak, de az élelemről és a vízről is gondoskodnod kell. Miután felfegyverkeztél, bejárhatod ezt a hátborzongató rengeteget! Nem vagy egyedül, kannibálok területére tévedtél.

8.
8.
Juha
#7: Fúbazz, ha haverjaid játék közben toltak, akkor kérlek többé ezt ne oszd meg velünk, köszi! :-)
Viszont ha rendes leány vagy, akkor vizuális bizonyítékot kérünk. Most.
7.
7.
B-Shaggy
Haverjaim toltak vele együtt, sajnos nekem abból ki kellett maradnom, ők elbaromkodtak, és nagyon élvezték. Sajnos akkoriban nem szerettem az ilyen játékokat, úgyhogy mondtam nekik, hogy úgysem fogom kijátszani, mondják el a sztoriját, amiről annyira áradoztak. Huhh. Hát nem mondom sikerfilm vagy könyv lehetne belőle, de ahhoz képest, hogy pár haver elszórakozott tök jól egy összetett játékkal, nagyon is erős a sztorija.
Ha valaki szerette a Lost-ot, adjon neki egy esélyt.
6.
6.
FlexSteel
#5: Nagyon összetett a játék. Egyáltalán nem csak a favágásról szól. Az csak egy kicsi szegmense a tennivalóknak. A PS4 verziót vettem meg, de nem bántam meg. Hidd el te sem fogod.
5.
5.
Bauff
Régóta vártam PS4-re. Egyedül van értelme? Imádom a túlélő játékokat, főleg ha nehéz, de ez a favágós komment kicsit elvette a kedvem :D
Oké, hogy mindenhez fa kell, de ennyire erről szólna?
4.
4.
GAMEROD
#3: Persze nem az, mert a magas költségvetésű és árú játékok tartoznak az AAA kategóriába ami természetesen nem azt jelenti hogy jók is.
3.
3.
Ecneb
Jó kis játék ez, nem azt mondom, hogy AAA kategória, de haverokkal beülni lanpartyzni éjszaka, elmegy!
2.
2.
Ooorky
Nekem vmi bundle-ből van meg, játszottam vele kb. fél órát.
1.
1.
pecek
A.K.A favágó szimulátor :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...