Rainbow Six: Siege - irány Marokkó!

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 7.
  • Letöltés
Megérkeztek az első részletek a taktikai shooter legújabb kiegészítőjéről, az Operation Wind Bastionről, amely egyben a Year 3 negyedik szezonjával startol el. Ezúttal a marokkói különleges egységek kapják a főszerepet.

A Ubisoft lerántotta a leplet a Year 3 negyedik szezonjának tartalmáról, az Operation Wind Bastionről. A Rainbow Six: Siege következő kiegészítőjében ezúttal is két operátor és egy multis térkép debütál.

Ami az új karaktereket illeti, egy támadó és egy védő operátort kapunk, akik a marokkói terrorelhárító egység, a GIGR (Groupe d'Intervention de la Gendarmerie Royale) tagjai. Támadónkat leleményes felderítőként írja le a Ubi, aki a környezeti műveletek szakértője - célja az ellenség visszaszorítása. A védő egy higgadt, tiszteletreméltó parancsnok, aki az egész GRIP-egységet irányítja.

Az új térkép Fortress címen fut, helyszínünk az Atlasz hegységben található katonai erőd. Ez két külön régióra bomlik, több nyitott területtel, fedezékekkel. Ez az első olyan pálya, ami szorosan kapcsolódik az új operátorok háttérsztorijához.

A teljes lepellerántásra a Siege november 17-18. között megrendezett Pro League döntőjében kerül sor.

3.
CSOI
#2: úton vannak már... csak eltévedtek...

Amúgy én izraeli operátort várok már nagyon... csak azért, hogy hard counterelhessem smoke-al :D
2.
Pacsirta
#1: omg :D ha tudnád, hogy a TEK a világ élvonalába tartozik, csak hát kicsi és Magyar. Meg ha tudnád, hogy a TEK meg a Hortobágy Kommandó rendre nyeri vagy dobogós a világversenyeken, akkor nem irkálnál töltelék hozzászólásokat.
Jaa és nagyon sokan várják az új operátorokat, és nagyon sokan várják a TEK-et is.
1.
TheFlash
omg :D mar varom mikor raknak bele meg tobb ilyen toltelekeket, mint mondjuk a TEK meg hasonlo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...