Rainbow Six: Siege - irány Marokkó!

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 7.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkeztek az első részletek a taktikai shooter legújabb kiegészítőjéről, az Operation Wind Bastionről, amely egyben a Year 3 negyedik szezonjával startol el. Ezúttal a marokkói különleges egységek kapják a főszerepet.

A Ubisoft lerántotta a leplet a Year 3 negyedik szezonjának tartalmáról, az Operation Wind Bastionről. A Rainbow Six: Siege következő kiegészítőjében ezúttal is két operátor és egy multis térkép debütál.

Ami az új karaktereket illeti, egy támadó és egy védő operátort kapunk, akik a marokkói terrorelhárító egység, a GIGR (Groupe d'Intervention de la Gendarmerie Royale) tagjai. Támadónkat leleményes felderítőként írja le a Ubi, aki a környezeti műveletek szakértője - célja az ellenség visszaszorítása. A védő egy higgadt, tiszteletreméltó parancsnok, aki az egész GRIP-egységet irányítja.

Az új térkép Fortress címen fut, helyszínünk az Atlasz hegységben található katonai erőd. Ez két külön régióra bomlik, több nyitott területtel, fedezékekkel. Ez az első olyan pálya, ami szorosan kapcsolódik az új operátorok háttérsztorijához.

A teljes lepellerántásra a Siege november 17-18. között megrendezett Pro League döntőjében kerül sor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...