Megállíthatatlan a Fortnite népszerűsége

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 9.
  • Hír
Link másolása
8,3 millió játékos - kimagasló adat, de első ránézésre egyáltalán nem tűnik soknak. Viszont ez nem is az összes játékos száma, hanem csupán azoké, akik egyidejűleg játszottak a játékkal. Lehengerlő eredményeket produkál a Fortnite.

A Fortnite semmilyen jelét sem mutatja annak, hogy a terjedése lassulna. Sőt! A játék múlt héten elrajtolt Dél-Koreában, melynek hatására a mérések szerint egyidejűleg 8,3 millió játékos próbálta túlélni a battle royale-őrületet.

Hogy mégis mekkora növekedésről van szó? Az Epic legutóbb februárban adott ki közleményt a játékosok számáról, amikor 3,4 millió felhasználó játszott egyidejűleg az alkotással. Mostanra ennek a jóval több mint kétszereséről beszélhetünk.

Ráadásul a regisztrált játékosok száma is megdöbbentően hatalmas; szeptemberig 78,3 millió különböző játékos regisztrálta magát az ingyenes battle royale-játékba.

9.
9.
zozo76hun
jo jo, meg optimalizalt csak a rajzos (komolytalan) grafika meg az epitgetes benne amitol herotom van. :(
8.
8.
logic5
#7: Na ezt így ebben a formában gondoljuk át... :D
7.
7.
GAMEROD
Ha ilyenekkel játszanék hónapokig, évekig biztos agyrákot kapnék. Elhiszem hogy megvan az online játékok varázsa is, meg amolyan társaság pótló dolog, de ezek már rohadtul leépítik az embereket testileg és szellemileg is.
6.
6.
shatterhand
#5: Akkor a játékkal volt a gond.
5.
5.
Stranger
#2: Az a normális, hogy egy online játékot folyamatosan újítanak... van amit még jobban is támogattak, mégsem terjedt el.
4.
4.
Dízel
Gyerekeknek készült gatyi játék. Semmi gond vele, csak helyén kell kezelni. Kb a kinder tojás bontogatás után az első játéka a gyereknek. 6-12éves korig.
3.
3.
krisztian66666
#2: Pontosan. Ráadásul haverokkal jól el lehet lenni a játékkal, sőt ha duo-ba vagy squad-ba nyomod idegenekkel, találkozhatsz nagy arcokkal! :D
2.
2.
shatterhand
#1: Lósz@rt. Jó játék és megállás nélkül jön a támogatás hozzá. Ennyi az egész. Más jatekot miért hagynak ott pár hónap után? Mert siman megunják. Itt meg szimplán újítják, alakítják, igy nehezebb megunni.
1.
1.
ollie92
Ennek a 80% mind 10 éves. Ez a játék nagyon betalált a kicsiknek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...