Finomhangolt PS4 Prót adott ki a Sony

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 9.
  • Hardver
Link másolása
Mindenféle hírverés nélkül dobta piacra a Sony a PlayStation 4 Pro továbbfejlesztett kiadását, a CUH-7200 modellt, ami ugyan teljesítményben ugyanazt kínálja, mint elődje, de mostantól kisebb lett a fogyasztás, és a zajoknak is búcsút inthetünk.

A Red Dead Redemption nemrég megjelent második felvonása megvásárolható PlayStation 4 Pro-bundle formájában is, az egyelőre csak az Egyesült Királyságban értékesített modellről pedig kiderült, hogy a Sony frissítette egyes elemeit, aminek következtében nemcsak a gép fogyasztása lett kisebb ugyanolyan teljesítmény mellett, de a gép sokat kritizált porszívóhangja is eltűnt, vagy legalábbis majdnem megszűnt. 

Ez utóbbival kapcsolatban a Digital Foundry is végzett méréseket és arra jutottak, hogy a PS4 Prót alaposan megizzasztó God of War esetében is 2-3 dB-lel lett kiswbb a zaj, míg általánosan 6-7 dB-es csökkenés sikerült elérni. Cserébe sajnos kicsit jobban melegszik a konzol, de a magazin mérése szerint ez nem okoz majd gondot.

Az itthoni forgalmazásról egyelőre nincsenek információink.

19.
19.
frankdelgado
#17: Az viszont jól kivehető, h neked nem szàmít, h a partnerednek milyen van. A mai vilàgban ez nem gàz, de én sajna nem vagyok vevő az ízlésedre, bàrmennyire is erőlteted itt....
17.
17.
Back2U
#14: Na végre megtaláltad a farkas, vagy a puncid, az előző "vicceid" alapján bármi lehet
16.
16.
Marcus88
#14: A lényeget kimondtad!
A játék a lényeg,ezért vesz a nagy többség PS-t!!!
14.
14.
frankdelgado
#12: Nem hiszem h a sony-t ez izgatja, kidob pàr exet és júzereket az sem fogja zavarni, ha dögszagot àraszt...
13.
13.
delphijos
#12: Mondjuk az X tényleg nem hangos, de játék közben az is baromi meleg.
12.
12.
zozo76hun
"Cserébe sajnos kicsit jobban melegszik a konzol"

Meg ennel is jobban? Egy komolyabb game kozben mar a vakolat is olvadt allapotot vesz fel szinte, rendesen felmelegiti a falat ami a pro mogott van... Anno az elvakult ps fanboyok szidtak a fat360-at a rossz hutes miatt, de az az igazsag hogy a slim360-ok ota hutesben messze el van maradva a playstation. En sem hittem hogy ilyen tree, kibaszott hangos hutest sikerult osszehoznia a sonynak. De amilyen szerencsem lesz, a PS5 is lehet ugyanilyen szar hangos lesz. :D
11.
11.
Zisten
#4: Jaja! Vagy lehet a küldőn is változtattak? :D :D :D :D :D
A PRO mostantól SLIM külsővel kapható. :D :D :D :D
10.
10.
Codehook1337
Emlekszem a boxot azert is szidtak meg a sima ps4 el szemben mert hangos :D hat a prot amikor megvettem nem hittem a fulemnek azthittem baja van :Dddd
9.
9.
Max3000
#7: Csak sajnálni tudlak,hogy ennyire régimódi pincelakó vagy.Nekem például bejönnek a multifunkciós készülékek.Nem az őskorban vagyunk már.
8.
8.
Yanez
#7: Nekem olyan hangos a próm, hogy mi diszkózni szoktunk rá.
4.
4.
delphijos
Nem lehetne egy olyan Pro hír ahol a képen is Pro van ? Csak mert ez már nem az első eset. Azért nem lehet olyan nehéz egy képet találni.
3.
3.
Banderas
#2: Szerintem fogyasztásra és hangra gondolt .
2.
2.
Raptor X
"aminek következtében nem csak a gép teljesítménye lett kisebb ugyanolyan teljesítmény mellett"

Pardon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...