Komoly változások előtt az Overwatch

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 10.
  • Letöltés
Az Overwatch hamarosan élesedő frissítése a játék teljes újratelepítését és így letöltését igényli, mivel bizonyos alapvető részei széleskörű átalakítás elé néznek PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt.

A Blizzard hivatalos közleményben jelentette be, hogy a következő, már-már „remaster patchnek" nevezhető frissítése eltérő lesz a korábbiaktól. „A javításba olyan sok változtatást tettünk, hogy már nem lehetett hatékonyan frissíteni a jelenlegi verzió tartalmát. Így végeredményben, amikor a következő patch megérkezik, a Battle.net-kliens automatikusan újra telepíti az egész játékot, hogy képes legyen kezelni a változtatásokat.”

A Kotakunak adott válaszokból egyébként kiderült, hogy tényleg sok-sok hasznos változással fog bővülni a játék. Példának kedvéért a PlayStation 4-es verziót emelték ki, melyben átalakítják a merevlemez terhelését, így a töltési idő drasztikus mértékben fog csökkenni.

A közel 30 GB-os patch pontos megjelenési dátumát egyelőre még nem lehet tudni, de várhatóan a következő hetekben érdemes vele számolni. Az Overwatch egyébként tartalmilag is bővülni fog, hiszen nemsokára érkezik az új hős, Ashe, akiről az alábbi cikkünkben gyűjtöttünk össze mindent, amit tudni érdemes.

8.
Aanash
Én a plants vs zombies garden warfare 1-re néztem fel és azt is tolják. Azonnal találni játékosokat. Ezt csak példának hoztam fel, attól hogy nincs ott a toplistán nem halott egy játék.
7.
Safranek
Nem tudom, hogy miert lesz attol halott egy jatek amiert nincs a legnepszerubb 5 kozott. Az Overwatch szamomra es sok mas ember szamara egy kellemes kikapcsolodas, amit szivesen jatszok heti 1-2 alkalommal. Folyamatosan jonnek az uj mapok es hosok, persze sose lesz olyan nepszeru, mint a Fortinte vagy a LOL, de azert el es virul, nagyon sokan jatszak jelenleg is. Ha valakinek nem tetszik, azzal sincs semmi baj, de attol meg, hogy nem napi 6 oraban tolja minden 12-14 eves meg nem lesz halott jatek. Sot, jelenleg keves ilyen jatek van, amibe ritkabban belepve se erzek semmi komolyabb hatranyt a tobbi jatekossal szemben es akar 15 percig, akar masfel oran at jatszom, mindig kikapcsol, szorakoztat. Nemtom miert kell kotekedni minden adando alkalommal, foleg ilyenkor nem, amikor szemmel lathatoan a kommentelonek fogalma sincs, hogy mirol beszel.
6.
leviske
#5: Szerintem arra utalt, hogy nagyon sok név kezdett el távolodni a játéktól. A kezdeti streamereket (Seagull, MoonMoon, Codey, Wraxu) alig lehet látni a játék körül. Ha jól láttam, akkor az Overwatch World Cup is pont fele akkora nézőszámmal ment, mint 2017-ben. Mindezt úgy, hogy a LoL nem rég döntött rekordot nézettségben.

Halottnak nem nevezném a játékot, de elég masszívan vesztettek a rajongói bázisból. Nekem sincs már egyetlen ismerősöm se Battle.net-en, aki játszana a játékkal pedig nagyjából 5 másik ismerősömmel egyszerre vettem a játékot. Én is könnyen lerakom hetekre, ami nálam is azt jelenti, hogy idővel váltani fogok valami másra.

Viszont a haláltól elég távol áll, elvégre most volt $12-ra leárazva, amiből elég sok újonc érkezett.
5.
GemForge
#3: Ez nettó trollkodás. Én ugyan nem játszom vele, de ez egy k#^# jó játék, amit rengetegen tolnak. Nem véletlenül kap most 30 gigás peccset.
4.
Mortis
#3: Gratulálok, barátom. Attól, hogy nincs hír róla minden hèten mèg igenis játsszák jópárszázezren
3.
Slik
#2: troll? han eves vagy
ez a jatek halott ennyi volt a lenyeg
2.
Machiavelli
#1: Ez most költöi kérdés volt, vagy csak simán troll vagy és bele akarsz kötni?
1.
Slik
van akit meg erdekel ez a jatek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...