PlayStation 4-re költözik a PUBG

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Az utóbbi hetekben egyre több megkérdőjelezhetetlen nyom tűnt fel, mostanra viszont hivatalos megerősítést nyert a hír: egyedi skinekkel megspékelve érkezik a PlayerUnknown's Battlegrounds PS4-re.

Szeptemberben még a PUBG Xbox One-os promóanyagában keresgéltek a rajongók utalásokat a PS4-es átiratra, és bár egy ideje már a Sony adatbázisában is felbukkant a játék, a hivatalos bejelentésre idáig kellett várni. Most viszont megérkezett: december 7-én rajtol el a Sony konzolján a PlayerUnknown’s Battlegrounds, méghozzá nem is akármilyen formában!

A játék már megjelenéskor tartalmazni fogja az Erangel, Miramar és Sanhok pályákat, és minden fontosabb funkciót támogat majd, így az időközben érkező rangrendszer, az egyedi meccsek, az event-mód és a trófeatámogatás is a része lesz. Az előrendelők számára ráadásként két exkluzív skin is érkezik, konkrétan Ellie hátizsákja a The Last of Usból, és Nathan Drake sivatagi öltözete az Uncharted-szériából.

Ami pedig az anyagiakat illeti; a játék fizikai adathordozón és digitális formátumban egyaránt elérhető lesz. Az alapverzió a szokásos 30 dolláros áron vásárolható meg, ám érkezik mellé 50 dollárért a Survivor’s Digital Edition, mely a játék mellett a Vikendi Event Passt, 2300 G-Coint és 20 ezer BP-t foglal magába, valamint 10 dolláros felárral az azonos kiszerelésű, de 6 ezert G-Coint tartalmazó Champion’s Digital Editiont is megvásárolhatjuk..

33.
33.
delphijos
#32: És ugyanez lenne amúgy fordítva is. Ha meg nem annyira rossz az anyag, akkor meg azért... Hogy miért nem engedik. Ezt mondom hogy olyan hogy mindenki jó legyen úgysincs. TÁJÉKOZÓDÁS VÁSÁRLÁS ELŐTT. Ennyi.
30.
30.
Ooorky
Amikor az "emberek" pénzéhes cégek miatt egymást szidják... Minden másra ott a Mastercard.
26.
26.
delphijos
#23: Persze, ez tök jó , de azért tegyük hozzá hogy gyakorlatilag ezzel volt reklámozva a gép sokáig és csak most lett az. ( Aki eddig nem vette meg 10e-ért , már nem is vette volna meg ) Szóval azért ettől sem kell elájulni.
25.
25.
HMoody
Ezzel nem jatszottam, nem is fogok. De a felkesz termekekrol: nekem mar a Just Cause 3 is ilyen felkesz, soha be nem fejezett bughalmaznak tunt. Azert is penzt kertek.
23.
23.
Falcon
X xbox on ingyen lehet letölteni szoval igy korrekt
20.
20.
Huf93
Másrészt meg szerintem belátta a sony hogy ebből készebb játék már sose lesz :D
7.
7.
kamgecam
Kíváncsi vagyok milyen állapotban fog megjelenni. Eleget tesztelték a bétát xbox-on ahhoz hogy ps4-re végre játszhato állapotban jöjjön. :)
4.
4.
xICEMANx
Jaj édes Istenem, már rég lekellett volna lőni ezt a semmirevaló játéknak nem nevezhető hulladékot...
2.
2.
Batman
Mire már mindenki megunja, addigra kirakják PS-re. Ráadásul 17 ezer forint lesz az ára ahogy néztem, nem gyengén lehúzás.
1.
1.
ollie92
Végre a PS banda is kiélvezheti a diavetítést :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...