Frostpunk - befutott az Endless Mode

  • Írta: szlav
  • 2018. november 18.
  • Letöltés
Link másolása
A napokban végre rátehetjük a mancsunkat a Frostpunk régóta várt végtelenített játékmódjára. Az ingyenes frissítés azonban sokkal tartalmasabb annál, mint amire elsőként számítanánk.

A játékosok már a kezdetektől kérték, az 11 bit studios pedig végre leszállította a Frostpunk soha véget nem érő játékmódját - a következő pár napban már neki is állhatunk a letöltésnek. Az Endless Mode frissítése azonban nem csupán egy korlátok nélküli opciót hozott, a legkitartóbb túlélők néhány egyéb újdonságnak is örülhetnek.

Az Endless Mode kétféle változatban érkezik. A Serenity egy könnyebb, nyugisabb élményt nyújt azoknak, akiket első sorban az építgetés és a város fejlesztése köt le leginkább. Itt több lesz az alapanyag és kevésbé lesz zord az időjárás. Aki azonban az Endurance opciót választja, azzal a játék nem fog kesztyűs kézzel bánni. A megszokottnál is nehezebb élményben lesz részünk, amelyre rátesznek egy lapáttal a véletlenszerű események is.

Bármely verziót is válasszuk, négy helyszín áll majd rendelkezésünkre. Bárhol is ütünk sátrat, ismét fontos lesz a környék feltérképezése, de vigyázzunk, az időnként megérkező kíméletlen hóvihar könnyen elsöpörheti majd a kinti világ jól ismert helyszíneit, ezzel új, randomizált felfedeznivalókat teremtve. Végül pedig kapunk egy új épületet is, amely az Archives névre hallgat. Ebben az archívumban gyűjthetjük össze a talált mementókat, melyek a Frostpunk kegyetlen történetét színesítik.

3.
3.
akbar0423
2.
2.
belaman
#1 igen, Abdul, akinek tetszik ez a játék, az játsszon vele, tetszeni fog neki!!4!
1.
1.
akbar0423
Nagyszerű játék! Bátran ajánlom azoknak, akik fogékonyak az ilyen típusú alkotásokra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...