Összejött a pénz a The Waylandersre

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 19.
  • Biznisz
Link másolása
Sikerrel zárult a Dragon Age által inspirált szerepjáték Kickstarter-kampánya. Mike Laidlaw új projektjére közel 170 ezer dollárt dobtak össze a rajongók, így a spanyol stúdió stabil háttérrel fejezheti be a The Waylanderst.

A The Waylanders még augusztusban mutatkozott be a nagyérdemű előtt. Az időutazós RPG-n a Dragon Age kreatív direktora, Mike Laidlaw dolgozik egy spanyol indie csapat élén. A srácokat bevallottan a Dragon Age: Origins, a Neverwinter Nights 2 és a Baldur's Gate ihlette.

A sztori két idősíkban, a kelták idején és a középkorban játszódik - a kampányban ide-oda ugrálunk majd közöttük. Érdekesség, hogy társaink is velünk utaznak majd, de különböző testekben térnek magukhoz az időutazás után, így először meg kell találnunk őket.

A valós idejű harc bármikor megállítható, így kényelmesen kiadhatjuk a taktikai utasításokat, emellett külső nézetre is átkapcsolhatunk, ha csak egyetlen hőst irányítanánk. A The Waylandersben hat fő kaszt és 36 alosztály várja a kalandorokat, így minden játékstílus elképzelhető. Innovatív megoldás - amit az RTS-ektől vettek kölcsön -, hogy csapatunkat többféle támadó alakzatba rendezhetjük.

Az elmúlt hónapban zajlott az adománygyűjtés a Kickstarteren, ami sikeres lett: közel 170 ezer dollár gyűlt össze rá. Pénzt továbbra is várnak a PayPalon keresztül, hogy az alternatív célok is teljesüljenek: kétszázezer dollárt elérve már leszerződtetnék a Telltale narratív designerét, Emily Grace Buckot is, a strech goalok között emellett szerepelnek extra helyszínek és társak is.

A végleges verzió 2020-ban élesedhet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...