Itt az első hivatalos kép a Monster Hunter-filmről

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 21.
  • Cooltúra
Egy ideje már tudni lehet, hogy megindultak a Monster Hunter-film forgatási munkálatai, a mai napon azonban végre napvilágot látott az első hivatalos kép is a filmből, mely a korábbiakhoz képest mindenképpen biztatóbb.

Legalábbis biztosan nem fog akkora felháborodást kiváltani, mint a Milla Jovovich által közzétett behind-the-scenes képek, melyek alapján rengetegen azt a következtetést vonták le, hogy Paul W.S. Anderson (Resident Evil-filmek, Mortal Kombat) egy közönséges Call of Duty-adaptációt készít az alkotásból.

Ezúttal a három állig felfegyverzett katona helyett ugyanis két állig felfegyverzett katonát kaptunk - igaz, most a játék hangulatának megfelelően az M16-os géppuskát a játék legendás és hatalmas Giant Jawblade fegyvere váltotta le, illetve a felszerelés is némileg autentikusabb lett, mint a korábbi golyóálló mellények.

A színészek kilétét illetően egyébként az már biztos, hogy látni fogjuk a mozivásznon a rendező feleségét, Milla Jovovichot, illetve Ron Pearlman és Tony Jaa alakítását is - utóbbi egyébként a képen is látható Hunter névre hallgató karaktert fogja játszani.

Mindezek mellé néhány érdekesség is érkezett, mint például az, hogy Paul W.S. Anderson megerősítette, hogy az egész Monster Hunter-franchise egyik legnagyobb rajongója, így annyi szörnyet és izgalmas karaktert próbál meg átvenni a videojátékból a filmbe, amennyit csak lehet. Hogy ez mennyire fog összejönni, majd feltehetőleg az első trailerekből derül majd ki, addig viszont reménykedjünk, hogy a projektet elkerüli a videojátékos filmadaptációk eddig véget nem érő átka.

7.
Neotechtr
Szerintem ugyan olyan fostartály lesz, mint a rezidentgonosz filmek. Mondjuk a színésznőt azt jól megcicáznám már, de az a baj ezekben a filmekben, hogy mindig ruha van rajta.

Amúgy csak egy kis sikert érjen el ez a film és ugyan úgy túl fogják tolni szerintem, mint a rezidenteket.
6.
NECROSMOKE
Bele sem merek gondolni, hogy milyen lesz a vegkimenetel. A legkedvencebb videojatekomat fogjak csufosan megalazni. Remelem nem nekem lesz igazam :/
5.
delphijos
#3: "Nem vele van a baj, hanem a rendezővel. A hypeolt szinészek bármelyikét le lehetne váltani az utcáról összeszedett első alakkal, ha jó a rendező."

Ez azért szerintem is durva csúsztatás. Ha egyszer látsz egy FULL AMATŐRT "játszani", azt gondolod hogy Jovovich a csúcs. :) És ezen a vilg legjobb rendezője se tud segíteni. Dolgoztam hangmérnökként, az ilyen "utcáról beeesett" embernek még a hangja is nagyon durván amatőr. Nem viccelek, hallani kel hogy elhidd.
4.
Gykrizsi
#3: Hát, azért ez is túlzás. Azért elég megnézni egy akármilyen elismertebb filmet, pl. a Három óriás plakátot, ahol igazából mindenki egy suttyót játszik, és hiába szednél össze egy halom parasztot, nem lenne ugyan az. Persze, vannak olyan Hypeolt színészek, mint pl. Chris Pratt, akik nem feltétlenül született zseni, de van egy jelenlétük a vásznon, ami sok filmben szerintem jól áll, pl. Galaxis Őrzői, Jurassic World, stb., amik nem is feltétlenül jó filmek, de jó nézni bennük az adott színészt.
Ellenben ott van Milla, aki olyan szinten béna, vagy szarik rá, hogy a RE 6-ban, vagy hányadik rész volt az utolsó, jószerével azt se tudta, merre kéne néznie. Ugyan azzal a bamba képpel nyomta le a filmet. Ilyenkor egy producer, vagy akárki nagyfőnök szólhatna azért a kedves férjnek, hogy nem kell mindenhova a feleségét bedobni. Persze, ezek a kedves férjet is kivághatnák, mert amit a RE Final Chapterben művelt, az minősíthetetlen. Ezer Asylum film, mint az a szar szénné vágott epilepszia veszély akár egyszer is. Sok szar filmet láttam már, bele értve itt Terminators-t, Transmorfereket, Mega akármiket, stb. de az a film nálam megjelenés óta az első helyen van.
3.
NemecsekErno
#1: Nem vele van a baj, hanem a rendezővel. A hypeolt szinészek bármelyikét le lehetne váltani az utcáról összeszedett első alakkal, ha jó a rendező.
Ha szar, akkor viszont a legjobb szinészből sem lesznek képesek egy jó filmet kihozni.

Milla Jovovich nagy tragédiája, hogy egy szar rendezővel kötötte össze magát és ezzel a karrierjét is eláshatja.
2.
Slik
tenyleg nevetseges :D a vilagon semmi koze nincs egyikuknek se a filmezeshez
nem tudom az ilyen emberek, hogy jutnak kamera ele es moge
1.
Gykrizsi
Ez a Milla Jojovich akkora egy antiszínész. Fáj nézni amit művel. Lehet, hogy volt valamikor jó, de amit abba a tetves RE filmekben alakított, arra nincsen mentség. És mivel ez ugyan olyan lesz, gondolom ugyan olyan szar is lesz. Ezt a nőt nagyon el kéne felejteni már (bár nehéz lesz, ha családi vállalkozásuk van Hollywoodban). Már komolyan megijedtem, amikor láttam, hogy benne lesz az új Hellboyban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...