Itt az első hivatalos kép a Monster Hunter-filmről

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy ideje már tudni lehet, hogy megindultak a Monster Hunter-film forgatási munkálatai, a mai napon azonban végre napvilágot látott az első hivatalos kép is a filmből, mely a korábbiakhoz képest mindenképpen biztatóbb.

Legalábbis biztosan nem fog akkora felháborodást kiváltani, mint a Milla Jovovich által közzétett behind-the-scenes képek, melyek alapján rengetegen azt a következtetést vonták le, hogy Paul W.S. Anderson (Resident Evil-filmek, Mortal Kombat) egy közönséges Call of Duty-adaptációt készít az alkotásból.

Ezúttal a három állig felfegyverzett katona helyett ugyanis két állig felfegyverzett katonát kaptunk - igaz, most a játék hangulatának megfelelően az M16-os géppuskát a játék legendás és hatalmas Giant Jawblade fegyvere váltotta le, illetve a felszerelés is némileg autentikusabb lett, mint a korábbi golyóálló mellények.

A színészek kilétét illetően egyébként az már biztos, hogy látni fogjuk a mozivásznon a rendező feleségét, Milla Jovovichot, illetve Ron Pearlman és Tony Jaa alakítását is - utóbbi egyébként a képen is látható Hunter névre hallgató karaktert fogja játszani.

Mindezek mellé néhány érdekesség is érkezett, mint például az, hogy Paul W.S. Anderson megerősítette, hogy az egész Monster Hunter-franchise egyik legnagyobb rajongója, így annyi szörnyet és izgalmas karaktert próbál meg átvenni a videojátékból a filmbe, amennyit csak lehet. Hogy ez mennyire fog összejönni, majd feltehetőleg az első trailerekből derül majd ki, addig viszont reménykedjünk, hogy a projektet elkerüli a videojátékos filmadaptációk eddig véget nem érő átka.

7.
7.
Szerintem ugyan olyan fostartály lesz, mint a rezidentgonosz filmek. Mondjuk a színésznőt azt jól megcicáznám már, de az a baj ezekben a filmekben, hogy mindig ruha van rajta.

Amúgy csak egy kis sikert érjen el ez a film és ugyan úgy túl fogják tolni szerintem, mint a rezidenteket.
6.
6.
NECROSMOKE
Bele sem merek gondolni, hogy milyen lesz a vegkimenetel. A legkedvencebb videojatekomat fogjak csufosan megalazni. Remelem nem nekem lesz igazam :/
2.
2.
Slik
tenyleg nevetseges :D a vilagon semmi koze nincs egyikuknek se a filmezeshez
nem tudom az ilyen emberek, hogy jutnak kamera ele es moge
1.
1.
Gykrizsi
Ez a Milla Jojovich akkora egy antiszínész. Fáj nézni amit művel. Lehet, hogy volt valamikor jó, de amit abba a tetves RE filmekben alakított, arra nincsen mentség. És mivel ez ugyan olyan lesz, gondolom ugyan olyan szar is lesz. Ezt a nőt nagyon el kéne felejteni már (bár nehéz lesz, ha családi vállalkozásuk van Hollywoodban). Már komolyan megijedtem, amikor láttam, hogy benne lesz az új Hellboyban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...