Nem szokványos adaptáció a Monster Hunter-film

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Már csak azért sem, mert az új képeken látható szörnyvadászok nem egészen úgy néznek ki, mint a játékokban. A Milla Jovovich által posztolt forgatási fotók alapján inkább egy háborús akciófilmre hajaz az egész.

A Resident Evil-filmek direktora, Paul W.S. Anderson rendezi a közelgő Monster Hunter-filmet, az egyik főszereplő pedig a felesége, Milla Jovovich. A kisasszony már posztolt is pár forgatási képet az Instagramjára. Ezek alapján a szörnyvadászok nem éppen úgy néznek ki, mint a játékban - teljes katonai cuccban parádéznak a sivatag közepén.

Anderson kicsit helyrerakta a dolgokat a Slash Filmnek adott interjújában. Mint mondja, szenvedéllyel tekint a projektre, lévén az adaptáció ötlete már 10 éve megfogalmazódott benne, miután sok időt töltött Japánban. A film részben a valódi, részben egy fantasy világban játszódik majd. A fotók bizonyára a mi világunkban rögzített jeleneteket prezentálják.

Emellett számos ismerős szereplő benne lesz a filmben, úgymint a The Handler, a The Admiral, Aiden és segédje, valamint számos Palico. Új szörnyek nem lesznek, csakis a játékokból ismerős rémségeket vadásszák le Jovovichék.

11.
11.
Back2U
#7: A dunkirk jó film volt, moziban láttam, szerintem csak az emberek csömörlöttek meg a világháborús filmekben..
10.
10.
Aham szóval új címmel jönnek a "befejezett" resident filmek. Vagyis nekem ez az első benyomásom.
9.
9.
latis666
Szerintem lesz 10 perc felvezetés aztán átlépnek a másik világba és kezdődik a látvány. De nem értek a Monster Hunterhez csak ez tűnik logikusnak.
8.
8.
Anti4730
Én nem értem ezt az embert, megrendezte annak idejen a halalhajot, ami szerintem egy eleg jo film volt, utana meg miert nem tudott osszehozni egy normalis filmet?
7.
7.
RebornSoul
#6: Az első Death Race tényleg fogyasztható volt, mindenesetre szerintem ez egy rossz felfogás. Nem a film mélysége határozza meg a nívóját. Könnyed film is lehet zseniális (Idétlen időkig, Vissza a jövőbe, Haláli Hullák Hajnala, stb.), és komoly film is lehet gyalázatosan rossz, vagy túlértékelt (Dunkirk).
6.
6.
manderel
#3: Én a Death Race filmeket szerettem tőle. Legalábbis az első hármat. A negyedik borzalom.
Az első 3 elérte a célját, szórakoztatott és kikapcsolt arra a 2 órára, nem is vártam tőle többet. Ha mélyebb tartalomra vágyom, úgyis más jellegű filmeket keresek.
4.
4.
vmiki88
Megint lesz gy szokványos "az amcsi hadsereg megmenti a világot" sztori. Jaj, de jó...
3.
3.
RebornSoul
Ez a Paul W.S. Anderson a korunk Uwe Bollja.
2.
2.
Dresa
Tehát kapunk egy Godzillát :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...