NieR: Automata - jön a Game of the Year-kiadás

  • Írta: szlav
  • 2018. november 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Egész pontosan a Game of the YoRHa-kiadás. Az ESRB már korhatár-besorolást is adott a csomagnak, így a PC-s és PlayStation 4-es játékosok akár már készülhetnek is az összes DLC-vel érkező csomagra.

Ha eddig kimaradt volna a tavalyi év egyik legnagyszerűbb akció-szerepjátéka, akkor feltétlenül érdemes lesz ezen a csomagon elgondolkodni. A NieR: Automata Game of the YoRHa Edition PC-n és PlayStation 4-en is egy kalap alá veszi 2B kalandjait, legyen szó az alapjátékról, vagy a DLC-kről. A híreket pedig az ESRB korhatár-besorolásának köszönhetjük - úgy tűnik, hogy a szervezet ezúttal sem egyeztetett dátumot a kiadóval.

A NieR: Automata Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re jelent meg, a Game of the YoRHa Edition pedig úgy tűnik, hogy az utóbbi két platformra érkezik majd.

4.
4.
#3: Ezzel én is így vagyok. Próbáltam egy két óra erejéig a kipróbálható változatot és mondtam is, hogy ezt meg kell venni. Majd a rendessel. De sajnos még az óta sem zsákoltam be. Mondjuk ebben benne van az is, hogy Open World és hogy vagy 3szor kell végigvinni, hogy "vége legyen". Nekem az első része is tetszett Ps3-on, szóval miért ne?

De most totál beszippantott a ruszki Insomnia: The Ark gamebreaking bugged világa és végre lecsapták a Tomb Raider 3 árát 30€ alá, úgyhogy most azt vettem 5 perce. Azt is megígértem magamnak, hogy amint 30 alatt egy centtel lesz, megveszem. Most lett így és úgy ismerem magam, mint akit nem jó átbaszni, szóval inkább behúztam. Még 20 perc amíg lejön, addig telespammelem itt az egész kócerájt, utána kotródok játszani.
3.
3.
Yanez
Hát nekem pont kimaradt, pedig rohadtul érdekel. Szerintem még így is várok vele, mert épp van mikkel nyomulni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...