Befutott a magyar fejlesztésű Cattle Call

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 23.
  • Korai verzió
Link másolása
Egyelőre még csak Early Access-verzióban, de végre felcsaphatunk Ari Goldnak a Funny Angle Games menedzserjátékában. Nincs is jobb hétvégi móka a lecsúszott hollywoodi színészek pátyolgatásánál, nem igaz?

A Cattle Call: Hollywood Talent Managerről már írtunk nektek, és nemcsak azért foglalkoztunk vele, mert a magyar Funny Angle Games bábáskodik felette: a készítők egy valóban egyedi menedzserjátékkal rukkoltak elő, amelyben az a feladatunk, hogy ügynökként minél több zsíros szerepet szerezzünk az általunk menedzselt színészeknek, és így persze jó sok pénzt keressünk.

A recept egyszerűnek tűnik, és a műfaj szerelmesei bizonyára azt is értékelik majd, hogy bőven lesz részlet, amiben el tudunk merülni. Egyrészt több mint 30 ezer véletlenszerűen generált színész szerződhet le velünk, így egészen biztosak lehetünk benne, hogy nem mindegyikük korszakos zseni, sőt inkább szexfüggő és drogos, hogy még nehezebb legyen a dolgunk. A sikerért persze meg kell küzdeni, remélhetőleg az évi 500 film 5 ezer szerepe között találunk nekik is valami munkát.

A Cattle Call egyelőre Early Access-verzióban érhető el a Steamen keresztül, a fejlesztők jelenlegi tervei szerint 4-6 hónapig gyurmázzák így tovább a játékot. Az ára kifejezetten barátságos, így már ezért is érdemes lehet adni neki egy esélyt: alapértelmezetten 10 eurót kóstál, november 27-ig azonban 10 százalék kedvezménnyel kaparinthatjuk meg a kicsikét.

1.
1.
Batman
Biztos kipróbálom. Ha olvassák a developerek akkor dobhatnának egy beta kulcsot, szívesen letesztelném.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...