Fortnite - az ott nem Rontó Ralph volt?

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 23.
  • Teaser
Link másolása
Egy Rontó Ralph-cameótól hangosak a Fornite közösségi terei, amit a napokban fedeztek fel a játékosok. Sokan arra számítanak, hogy Thanoshoz hasonlóan a Disney-hős is komolyabb szerephez jut a játékban.

Rontó Ralph tartja lázban a Fortnite népét (legalábbis egy részüket), a Disney hőse ugyanis cameózott egyet a játékban. Ralph Risky Reels autósmozijában bukkant fel néhány pillanatra, méghozzá a vásznon; alább láthatjátok MozzzyyTwitch felvételét róla, ő rögzítette ugyanis elsőként a feltűnését:

A karakter nyilván nem véletlenül szivárgott be a Fortnite-ba (habár az első animációs film alapján bármit el tudunk képzelni), a világ egy részén ugyanis épp a minap debütált a második mozija, a Ralph lezúzza a netet, amiben ráadásul Disney-ék is utalgatnak a játékra állítólag. A legnagyobb kérdés most az a rajongók számára, hogy mennyire mély az Epic és a cég együttműködése: kimerül egy-két easter eggben, vagy Ralph is komolyabb szerephez jut, mint Thanos a legutóbbi Bosszúállók idején? Valószínűleg hamarosan ezt is megtudjuk.

Egyéb Fortnite-híreinkből: az Epic beadta a derekát, rajongói nyomásra megérkezett a játék boltjába a Chicken Trooper skin, ami egy nyolcéves kisfiú álma volt.

1.
1.
Neo1989
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...