Red Dead - utalás az Undead Nightmare 2-re?

  • Írta: szlav
  • 2018. november 27.
  • Hír
Link másolása
A Red Dead Redemption 2 hatalmas világa vérbeli Rockstar-címhez méltóan egy halom utalást és easter egget tartogat. Az egyik ilyen apróság azonban mintha az első felvonás zombis DLC-jére emlékeztetne.

Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy melyik DLC-t ajánlanám az előző konzolgenerációból, ha csak egyet vásárolhat meg, akkor valószínű, hogy a Red Dead Redemption Undead Nightmare kiegészítőjére esne a választásom. A tartalmas sztori-DLC teljesen a feje tetejére állította a westernjátékot, hiszen az addig sem békés vadnyugatot élőhalottakkal árasztotta el.

Spoileres tartalom következik! 

A Brodybeast20 névre hallgató Reddit-felhasználó egy egészen különös easter egget kapott lencsevégre, mégpedig fura módon egy kiszáradt kút mélyén. Maradjunk annyiban, hogy a vélhetően elátkozott helyszín és a sötétség nem tesz jót az arcbőrnek. A szóban forgó videót ide kattintva nézhetitek meg. 

Mit gondoltok, lehet-e a rémálomba illő easter eggnek bármiféle vonatkozása egy esetleges Undead Nightmare 2 felé, vagy csak simán a bolondját járatják velünk a fejlesztők?

A Red Dead Redemption 2 Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg, a multiplayer-komponense pedig a napokban kap szárnyra.

10.
10.
ollie92
#9: !!!Spoiler!!!

Nekem is nagyon tetszik a lezárás, úgy ahogy mondod igazi harc a megváltásért. A végén békében hal meg, már nem is próbálja meg túlélni. Szerintem most ténylegesen elmagyarázták John igazi motivációját. Billt, Javiert és Dutchot főleg Arthur megbosszulásaként végzi ki. Na és akkor vannak olyanok, kiknek a GTA V sztorija jobban bejött :D
9.
9.
Tyler89
Spoiler!

Nem tudom miert, de nekem tetszett a lezaras. Nekem is a "jo" befejezest adta. A kezdetektol fogva ereztem, hogy Arthur karakteret kiirjak, igy felvezetve a RDR esemenyeit. A stroy elejen meg mindent megteszunk a bandaert. Es a karma utol is er. A Straussnak vegzett penzbehajtos kuldetes alatt a tag (mar nem tudom a nevet) rankkohog es onnantol meg is pecsetelodik a sorsunk. Es innentol tenyleg a megvaltas elerese a cel. Az ozvegy es fiu irant tanusitott megbanas is szep keretet ad. En peldaul nem tudtam volna szivhezszolobb lezerast talalni. Pisztolyparbaj, elvakult bandatag hatbatamadasa, vagy egy pinkerton aldozataul esni mind-mind gyenge lett volna. Torvenyenkivulikent ez egy "szep" halal. Illetve szepen lett megkomponalva. Bar amit irtatok, negativ honorral fejloves es lekopes az lehett felb@szott volna. :D
6.
6.
gorbesz
#2: Egyetertek. Sztem is folosleges volt gyengiteni a karit.
2.
2.
DarkLord
Vagy arra, hogy épp "rohad" Arthur.

SPOILER....Ha nem játszottad végig itt ne olvass tovább!

Ugye a betegsége. Több értelmű is lehet ez. Nekem pl. baromira nem tetszett, amikor már betegen kellett vele játszani, ezt az egy negatívumot tudom felhozni, hogy számomra kicsit elvett az élvezetből. Persze soha nem mutatta, hogy beteg, mert mindig baromi erősnek mutatta magát. Csak az állandó köhögés, vérköpés, sápadt arc, vérvörös szemek...
1.
1.
ollie92
Hát igen, a Lumbago nem játék !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...