Holnap rajtol a Red Dead Online bétája

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 26.
  • Korai verzió
Link másolása
Tessék, csak sírnunk kellett reggel: a Rockstar az imént megerősítette, hogy holnap veszi kezdetét a Red Dead Online bétatesztelése. Fokozatosan engedik majd be a játékosokat a szerverekre, mondjuk a menetrendet!

Hiába ígérte meg a Rockstar, hogy november végéig elrajtol a Red Dead Online bétatesztelése, hatalmas csend volt a Red Dead Redemption 2 multiplayer módja körül - ma is csak néhány belsős tesztelő acsinyitogatása szolgált biztató jelként számunkra.

Nos, a bizonytalanságnak a vége, a fejlesztők az imént megerősítették, hogy holnap, vagyis november 27-én kezdetét veszi a várva-várt bétatesztelés. A játékosokat fokozatosan engedik majd be a szerverekre: az első napon csak az Ultimate Edition tulajdonosai játszhatnak majd, másnap csatlakozhatnak azok, akik az első napon vásárolták meg a játékot, míg november 29-én azok következnek, akik a megjelenést követő három napban repültek rá. A béta november 30-án nyílik ki, onnantól kezdve minden Red Dead Redemption 2-tulajdonos csatlakozhat hozzá. (A multi ingyenes lesz.)

A Rockstar szerint a Red Dead Online "a Red Dead Redemption klasszikus multiplayer-élményének továbbfejlesztése, amely új és szórakoztató módokon ötvözi a narratívát a kompetitív és a kooperatív multival". A fejlesztők azt ígérik, hogy a multi egyedül és barátokkal is élvezhető, és folyamatos fejlesztés vár rá. A játékosok létrehozhatják és testreszabhatják a karakterüket, a képességeiket pedig a saját játékstílusukhoz igazíthatják. 

A játékmód 32 játékost támogat majd, a játékosok pedig nyolcfős csapatokba tömörülhetnek, és együtt is vállalhatnak küldetéseket, továbbá vadászhatnak és bandaháborúzhatnak.

10.
10.
KopyAti
Inkább a ps4 pro patchre gyúrhatnának!
9.
9.
br1Koo
#7: Egy Rockstar stílussal kibővített Goat Simulator. YEEEEEEHA
8.
8.
Batman
Hopsz! Most latom, hogy az Ultimate az holnap kezdodik, szoval abba beferek meg
7.
7.
Yanez
Amúgy jöhetne egy állatos dlc. Mekkora ötlet lenne, hogy az RDR bő állatvilágából bármelyiket lehetne irányítani és hozzá igazított küldetéseket végezni, amelyek néhol még a fősztorival is kereszteződnek! Pl egy madárral elcsórni egy stukkert vagy a táborból egy vekni kenyeret. Végtelen ötleteket lehetne variálni.
5.
5.
Anti4730
Vajon lehet majd női karaktereket is létrehozni?
4.
4.
Batman
Én akkor már a Geonózison leszek, de jó játékot a többieknek :)
2.
2.
Zisten
#1: Értsd jól!
Nem kell külön megvenni. ;)
1.
1.
gorbesz
A multi ingyenes? Tehat ps plus sem kell hozza? Az jelentene azt... Amit nagyon ketlek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...