Decemberben demót kaphat a Resident Evil 2?

  • Írta: szlav
  • 2018. november 27.
  • Pletyka
Link másolása
A hírt egyelőre nem érdemes készpénznek venni, de néhány elég meggyőző kép és videó látott napvilágot, melyek arra utalnak, hogy jövő hónapban demóváltozatot kaphat a Resident Evil 2 remake.

Mi már alig várjuk, hogy kipróbáljuk az alapoktól újjáépített Resident Evil 2-t. Ha ti is így vagytok ezzel, akkor van egy jó hírünk, ugyanis valószínű, hogy a Capcom a jövő hónapban meglep minket egy demóváltozattal. A pletyka először Twitteren látott napvilágot, ahol egy felhasználó egészen meggyőző anyagot osztott meg a nagyérdeművel. A posztokat persze azóta törölték, de az interneten ugyebár mindennek nyoma marad. Így festett az eredeti tweet:

Ahogy azt láthatjuk, a demó során Claire és Leon felett is átvehetjük az irányítást. Persze egy ilyen képet nem túl nehéz bárkinek összeeszkábálni, de a szintén ezen a fiókon megosztott videó talán egy fokkal meggyőzőbb bizonyíték lehet. Ezt ide kattintva tekinthetitek meg. Nem lenne egyébként példátlan a Capcom részéről egy demó kieresztése, hiszen a Resident Evil 7 is kapott saját ingyenes próbaváltozatot.

Persze az sem hatalmas tragédia, ha a hírek falsnak bizonyulnak, hiszen január 25-én már rátehetjük a mancsunkat a teljes játékra PC-n, Xbox One-on és PS4-en is.

9.
9.
Darksiders84
#5: Na ennyit az emlékeimről akkor lehet nem is az elsőre emlékszem.
8.
8.
Ra1D3n
Régebben még örültem neki, ma meg már olyan backlogom van, hogy demokra nem vagyok hajlandó időt "pocsékolni". Nem igazán látom manapság értelmét egy demonak, a legtöbb esetben a trailerekből és játékmenet videókból összetudom rakni, hogy az adott játék kell, vagy nem kell, jó lesz, vagy nem lesz jó. RDR2-t félreraktam még az első fejezetben mert tudom, hogy brutálmód beszopódnék ha tovább haladnék vele, helyette elkezdtem pótolni a Far Cry 5-öt és kiegészítőit, és a Destiny 2 is folyamatosan pörög bizonyos időközönként, és most többet is fog az új DLC megjelenése miatt. Amúgy meg ezt a játékot már régen előrendeltem digitálisan, de ha nem rendeltem volna elő, akkor sem vacakolnék egy demoval. 27 leszek, de én már kiöregedtem ebből a demozásból nagyon régóta...
7.
7.
guba800
6.
6.
sinister
#3: Az első kettő nálam a mai napig csúcs, a harmadik már kevésbé érdekfeszítő, a negyedik talán a sorozat mélypontja. A pletykák szerint nem is SH játéknak készült, "útközben" vált azzá. :) Ha egy sorozatnak lehet két mélypontja, akkor az ötödik rész is az. :) Az Origins viszont egész jó lett, a A Shattered Memories szintén, sőt megkockáztatom, hogy az utóbbi rendelkezik a legjobb sztorival a szériát tekintve. A Downpur ígéretes volt (ugyanakkor tartalmazott néhány bosszantó hibát), aztán az egész széria szépen beleállt a földbe. Ellenben a Capcom sorra gyártotta a Resi gémeket, még ha nem is mindegyik volt éppen kiemelkedő (most óvatosan fogalmaztam). Erre a Resi2 remake-re kíváncsi leszek, mert szvsz az első két resi volt igazán jó...
5.
5.
sinister
#4: Az első még a jó öreg ps1-re jött ki 1999-ben. Nekem akkor sokkal jobban bejött, mint az akkori Resident Evil. A későbbi részek már a következő generációs konzolokra jöttek ki.
4.
4.
Darksiders84
#3: Néha elcsodálkozom hogy egyesek milyen régi játékokra emlékeznek. Az első rémlik a döbbenet miatt az új Ps3-on amikor elkezdődött a játék ment a videó és belenézet a tükörbe és csak vártam vártam hogy mi van már közben azzal a grafikával már irányítani kellett a faszit ami akkor nagyon komoly volt na meg a nagy köd állandóan tényleg jó sorozat volt de a többi részére már nem igazán emlékszem. Sőt az első lehet PS2-es volt talán.
1.
1.
nomator
Biztosan nincs megszerkesztve a kép, nem olyan rég láttam egy bővített claire demot, ugyanebből a menüből indítva. Szinte biztosra veszem, hogy lesz belőle demo.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...