Sea of Thieves - holnap élesedik a Shrouded Spoils

  • Írta: szlav
  • 2018. november 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Rare szakadatlanul szállítja a Sea of Thieves ingyenes frissítéseit, így holnaptól elérhetővé válnak a Shrouded Spoils újdonságai is. Összeszedtük, hogy mire lesz érdemes odafigyelni a tengeren.

A Sea of Thieves negyedik nagy kiegészítője, a Shrouded Spoils holnaptól várja a tenger haramiáit. Ezúttal nem egy nagyobb újdonság körül forog majd a frissítés, helyette inkább egy halom újdonságot és apró változtatást hoz a patch. A legfőbb ezek közül az új időjárási elem, a köd lesz. Ha leszáll a sűrű felleg, akkor a szokásosnál is jobban nyitva kell tartanunk a szemünket, hiszen a szigetek és a jelöletlen sziklák közti manőverezés a szokásosnál is veszélyesebb lesz - nem is beszélve a ködben lopakodó rivális kalózokról. 

És ha már veszély: bármerre is járunk, a kincskeresés jóval nagyobb rizikóval jár majd, hiszen az eddig csak egy helyen keringő csontvázhajók mostantól bárhol felbukkanhatnak. A hat eddig kihasználatlan csontvázerődítmény is lakókra talált, így nem csak a megszokott három helyszín felett láthatjuk majd a koponyás felhőt. A Megalodon is többféle variációt kapott, a Kraken pedig megtanult egy új mozdulatot: hatalmas csápjaival jól megpofozza a hajónkat. Cserébe mostantól jutalomban részesülünk, ha leterítjük őket.

A víz alatt ismét összefuthatunk az elsüllyedt szobrokkal, ezeket szétcsapva pedig értékes drágakövek üthetik a markunkat. Na de mire költhetjük a nehezen megszerzett, vagy éppen galádul eltulajdonított vagyonunkat? Kozmetikai cuccokra természetesen! Jó öreg bárkánkat mostantól a szokásosnál is részletesebben személyre szabhatjuk - új ágyúkat, kormánykereket, vagy éppen csörlőt szerelhetünk fel. Ezek természetesen kinézetben a megszokott tárgyaink szettjeihez igazodnak majd.

Tárgyakból is van pár újdonság. Muszáj megemlítenünk a Mega-keget, amely gyakorlatilag a szokásos lőporos hordó túlméretezett nagytestvére. Kereskedhetünk mostantól csontporral teleszórt ládákkal is, végül pedig újabb szetteket kínálnak majd a ruha- és fegyverárusok is.

4.
4.
Back2U
#3: #3,#2: köszönöm srácok
3.
3.
Lorthirash
#1: A megjelenéskor kevés volt a tartalom azért húzták le, azonban most már szerintem rendben van.
2.
2.
szlav
#1: A megjelenés óta rengeteget fejlődött. Személy szerint én akkor is szerettem, de azóta csak változatosabb lett. Viszont ha egyedül ugranál neki, azt nemigazán tudom ajánlani, messze nem olyan élmény, mint egy rendes legénységgel. Ha viszont van pár haverod, akikkel játszanád, akkor feltétlenül próbáld ki szerintem, mert úgy egészen szenzációs tud lenni. Game Pass-ben benne van PC-n is, szóval nem is egy nagy befektetés.
1.
1.
Back2U
Amúgy milyen a játék? Mert a tesztek szerint nem egy nagy eresztés, de mint játékos milyen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...