We. The Revolution - irány a forradalom!

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A lengyel Polyslash stúdió indie alkotásában a francia forradalom idejére repülhetünk vissza, ahol bíróként élet és halál urai lehetünk, ám döntéseinkkel vigyáznunk kell, mielőtt még ránk is lecsapna a guillotine.

Szabadság, egyenlőség, testvériség… vagy halál! Justitia legfőbb segédjeként abban a korszakban kell az igazság őrének lennünk, amikor pár hónap leforgása alatt több tízezer halálos ítéletet hirdettek ki, és hajtottak végre. Egészen konkrétan a We. The Revolution során Párizs egyik bírójának helyére állhatunk be 1794-ben, amikor mondhatni, a joggal kapcsolatos munka nem volt életbiztosítás.

A súlyos bűncselekmények elkövetőit a bíróság elé állítják, ám mielőtt meghoznánk szigorú ítéletünket, meg kell majd hallgatnunk az enyhítő körülményeket. Egyes esetek érzelmi nyomás következményei, máskor a bizonyítékok lehetnek hiányosak, illetve sokszor találkozhatunk majd politikai töltöttségű bűncselekményekkel is. Az ítélet meghozása azonban végül csak ránk vár.

A We. The Revolution érkezésére 2019. március 21-én lehet számítani PC-n, melyet nem sokkal később egy Nintendo Switch-kiadás fog követni, azonban PlayStation 4-es vagy Xbox One-os verzióról egyelőre nem érkezett információ.

1.
1.
shatterhand
Ilyen volt c64en is 30éve. Csak szöveges vokt igy nem tudtam mit kezdeni vele akkoriban.
Pedig az ötletet jó volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...