Januárban folytatódik a Life is Strange 2

  • Írta: szlav
  • 2018. november 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Szeptemberben startolt el a Life is Strange második számozott évada, mi pedig azóta is epekedve várjuk a folytatást. A Dontnod elárulta, hogy a következő epizódra januárban számíthatunk.

A Life is Strange 2 szakított az első évad, valamint a Before the Storm hagyományaival, így Max és Chloe helyett két vadonatúj karakter, Daniel és Sean Diaz életébe engedett betekintést. A testvérpár története pedig Arcadia Bay dinamikus duójának kalandjaihoz hasonlóan izgalmasnak tűnik. Akik még szeptemberben végigjátszották az első epizódot, azok okkal várhatják a következő részt, a premierre azonban egy darabig nem kerül sor.

A részek közti négy hónapos kihagyás persze semmiképp sem ideális egy ilyen epizodikus cím esetében, ezt pedig mind a rajongók, mind pedig a fejlesztők érzik. A játék hivatalos blogján jelent meg a bejegyzés, amiben a dontnodos srácok beszámoltak arról, hogy ők hogyan élik meg a sorozat iránti elvárásokat. Érthető, hogy a francia stúdió nem akarja elkapkodni a dolgokat, ezt pedig szavakba is öntötték:

"Megértjük, hogy vannak bizonyos elvárások azzal kapcsolatban, hogy az epizódok olyan gyakorisággal jelenjenek meg, mint a korábbi Life is Strange-játékoknál. A Life is Strange 2 egy jóval ambiciózusabb projekt, s mint olyan, ezt a korábban megszokott struktúrát nem tudjuk követni, ha az a szándékunk, hogy elérjük azt a minőséget játékmenet és történetmesélés szempontjából, amelyet elképzeltünk, és amit megérdemel mind a játék, mind pedig annak rajongói.

Így tehát azt hivatalosan is elárulhatjuk, hogy a második epizód 2019 januárjában érkezik, de több részletet is elárulunk majd még idén december közepén. Alig várjuk, hogy mesélhessünk nektek az Episode 2: Rulesról. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megmutathassuk mindazt, amin eddig dolgoztunk és azt, hogy mit tartogat a jövő Sean és Daniel számára."

2.
2.
Macifasz
Az első évadot imádom, kétszer is kitoltam, apró változásokkal a döntéseimben (a befejezés mindkét esetben ugyan az volt nálam), de ez a második évad első epizódja annyira nem fogott meg, hogy be se ruházok rá. Megnéztem a Jani (TheVR) végigjátszását, hátha az meghozza a kedvemet, de nagyon nem. :-/ Se a sztori se a két szereplő nem tudott szimpátiát kiváltani és egyátalán nem érdekel, mi lesz velük. Kár érte, mert előzetesen nagyon vártam. :-(
1.
1.
Nicodemus
4 hónap?? A kb. 5 részre részenként? Jesszus
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...