Jövőre új Diablo-projekteket jelentenek be

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 1.
  • Teaser
Link másolása
Már a Blizzard is tudja, hogy a BlizzConon kicsit félrementek a dolgok a Diablo kapcsán, hiszen sokan nem egy mobilos spin-offra vártak. Aggodalomra nincs ok, 2019-ben egy rakás bejelentéssel készülnek a fejlesztők.

Sokáig hangosak voltak a fórumok a Diablo: Immortal bejelentése után, hiszen sokan nem egy mobilos mellékágra vártak a BlizzConon, hanem a teljes értékű folytatás leleplezésére. A fejlesztők azóta nem győznek tüzet oltani, de már talán ők is belátják, az idei rendezvény egy kicsit félrement.

Tegnap a Blizzard közösségi menedzsere, Nevalistis a hivatalos fórumon próbálta nyugtatni a rajongókat, és egyben biztosította őket, hogy 2019-ben több Diablo-projektet is bejelentenek. Talán a várva-várt Diablo IV-et is.

"Rengeteg tervünk van több Diablo-projekttel kapcsolatosan, amelyeket a következő év folyamán leplezünk le. Nagyon szeretnénk már mesélni róluk, de még várnotok kell rá, hiszen arra törekszünk, hogy megfeleljenek az elvárásaitoknak, de most is, mint bármikor, elkötelezettek vagyunk, hogy olyan Diablo-élményeket szállítsunk, amikre a közösség büszke lehet" - írta Nevalistis.

Reméljük, nem feleslegesen gerjeszti a kedélyeket a szakember, és tényleg a Diablo új részéről, vagy az első rész remake-jéről van szó, nem pedig csak egy képregényről, ruhakollekcióról vagy bármi másról.

12.
12.
Hab
#10: Akkor nem sok esélyt adtál a játéknak. Kieg után szépen rendberakták a D3-at, de most már unalmas.
11.
11.
Grabowsky30+
Ha már annyira kedvemben akarnak járni, belerakhatnák a konzolos irányítást meg a local coop-modot a pc-s verzióba! Megvan pc-n is meg xbox360on is és a gamepados irányítás rohadt jól sikerült, nagy kár, hogy ez kimaradt a pcs-ből!
10.
10.
Diabolis83
Hmm.... Megláttam a hármat és hánytam. Remélem a negyedik rész visszatér az első két rész mechanikájához.
9.
9.
Sir_Lancel0t
YoU gUyS dOnT hAvE pHoNeS??
8.
8.
KőbányaKispest
Mondjuk ide félek az Activiosn- Blizzardot ismerve, hogy azok a nagy tervek úgy fognak kinézni, hogy kiadnak 4 játszahtó karaktert, a többi fizetős formában lesz elérhető 10 dollárért, plusz kozmetikai cuccok, meg 66 féle edition.
7.
7.
De kit erdekelnek a "projektEK" tobbesszamban, leszarom a mellekagakat, mobilos lehuzo szarokat, Diablo 4 kell, 1 db jatek es ennyi. A tobbi senkit se erdekel.
6.
6.
ArrowCross
Szerintem kiadják tamagocsira is.
5.
5.
Hab
#1: Ez hatalmas baromság, 3. rész már nem igazán hoz pénzt.
4.
4.
Khaszás
a probléma az hogy jövőre bejelentik akkor még 1-2 év.. :D szal kb még 3 év kell várni ugyebár hozzá teszem h kb 3-4 éve nincs semmi tehát közelítünk a 10 éves történethez... :D
3.
3.
Grabowsky30+
2019ben jön az Diablo Immortal 42db fizetős dlc-je! :D
2.
2.
szinkron
Ugyanaz a parasztvakítás, mint eddig.
1.
1.
Perseus84
Latom meg mindig remenykedtek egy uj reszben. Dehogy lesz amig a 3-at lehet tovabb epiteni hulyek lennenek uj reszt kiadni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...