Avatar-játékot jegyeztetett be a 20th Century Fox

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 3.
  • Pletyka
Link másolása
Egy héttel az Alien: Blackoutról szóló hírek után a 20th Century Fox levédette az Avatar: Pandora Rising márkanevet, amit szintén egy videojátékhoz köthetünk. Talán ez lehet a címe az Avatar 2 játékadaptációjának.

A 20th Century Fox mostanában elég sok videojátékhoz kapcsolódó védjegykérelmet nyújtott be az erre szakosodott hivatalnál. Nem is olyan régen az Alien: Blackoutról szóló hírek ütötték fel a fejünket, most pedig itt van egy újabb potenciális adaptáció.

Az Avatar: Pandora Rising márkanév ugyanis szintén egy videojátékhoz köthető, de nem tudjuk biztosan kijelenteni, hogy a Ubisoft által belengetett játékot takarja. A francia kiadó 2017 márciusában erősítette meg (videó fent), hogy a The Division fejlesztőivel, a Massive Entertainmenttel dolgozik egy új Avatar-projekten, amit a Snowdrop Engine hajt majd. Az anyag csak a 2021-es üzleti évben jelenik meg, és a következő mozifilmet vezeti fel. (Az Avatar 2 csak 2020 decemberében landol a mozikban.)

Még az is előfordulhat, hogy egy szimpla mobiljátékról vagy egy még nem bejelentett produktumról van szó.

1.
1.
kastorhun
Az előző Avatar játék közepesen jól sikerült, ha még minimum 1 évig fejlesztik akkor akár egy jó játék is lehetett volna belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...