Hamarosan érkezik a PvP a Pokémon Góba

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 3.
  • Teaser
Link másolása
Rengeteg szóbeszéd után a Niantic megerősítette, hogy nemsokára összecsaphatnak egymással az edzők a Pokémon Góban. A PvP Trainer Battles első részletei már világosak, de a pontos dátum még nem.

Oké, a lények gyűjtése és a túrázás is unalmassá válhat egy idő után, ráadásul a játékosok többsége bizonyára már rengeteg erős pokémont is összegyűjtött - itt az ideje, hogy az edzők összemérjék tudásukat! A Trainer Battlesre keresztelt PvP-mód már úton van, habár a Niantic még nem közölt pontos dátumot.

A csaták folyamata még ismeretlen, de azt már tudjuk, hogy három különböző Trainer Battles-liga lesz: Great, Ultra és Master. Minden egyes ligában lesz egy adott Combat Power-limit a pokémonok számára. A Great-bajnokságban 1500 CP, a Ultrában 2500 CP, míg a Masterban nincs ilyen korlátozás.

A Niantic úgy tervezte meg a PvP-t, hogy minden egyes játékos számára élvezetes legyen, és megmutatkozzanak a különböző pokémonok erősségei is. Az első képeket már megnézhetitek a játékmódról, de még nem tisztázott, hogy a harcrendszer a Gym és a Raid Battles megoldásait használja-e, vagy közelebb áll az eredeti RPG-khez.

2.
2.
Ooorky
#1: Sok értelme amúgy sincs, aki lélektelenül járja az utcákat vagy szimplán csal (FlyGPS & tsa.) az úgyis lever majd mindenkit...
1.
1.
Batman
Már úgy két éve érkezik nem? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...