Elveszítette a rendezőjét a Halo-sorozat

  • Írta: szlav
  • 2018. december 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A Showtime szárnyai alatt készülő Halo-sorozat munkálatai Rupert Wyatt nélkül folytatódnak tovább. Az eddig rendezőként és producerként közreműködő Wyatt szerint a változó ütemterv miatt kell ejtenie a projektet.

Nem alakulnak túlzottan zökkenőmentesen a Halo-széria előkészületei. A Showtime egyórás epizódokkal operáló adaptációja a Deadline értesülései szerint elveszítette a rendező-producerét. A masszívnak ígérkező sorozat komoly előkészületet és rengeteg idő befektetését igényli, ez, valamint a változó beosztás pedig nem fért bele Rupert Wyatt menetrendjébe. 

"Nagyon csalódott vagyok, hogy a produkció menetét érintő változások rákényszerítenek arra, hogy visszalépjek a sorozat rendezői pozíciójából. A Halóval töltött időm kreatív szempontból nagyon gazdag élmény volt számomra, ráadásul egy fenomenális csapattal dolgozhattam együtt. Most azonban csatlakozom a rajongók táborához, s alig várom, hogy láthassam a kész sorozatot. Emellett pedig a lehető legjobbakat kívánom mindenkinek, aki a projekten dolgozik!" - írta Wyatt a lemondással kapcsolatban.

A sorozat egyébként jelenleg csupán előkészületi fázisban van, a tényleges forgatás a tervek szerint 2019 első felében kezdődött volna meg. Egyelőre nem tudni, hogy a rendezőváltás mennyiben befolyásolja majd az ütemtervet, de valamennyi csúszásra mindenképpen érdemes lesz számítani.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...