Idén ősztől forog a Halo-tévésorozat

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Több évnyi botladozás után úgy tűnik, idén végre megkezdik a régóta várt élőszereplős Halo-tévésorozat munkálatait, így ha minden jól megy, akkor a Showtime és Steven Spielberg produkciós cége jövőre be is mutathatja azt.

A Production Weekly beszámolója szerint Spielberg és produkciós cége, az Amblin Entertainment, valamint a Showtime idén ősszel végre megkezdi a régóta várt Halo-sorozat munkálatait, ami azt jelenti, hogy 2019 nyarán, legkésőbb őszén már láthatjuk is majd a végeredményt.

Nem volt egyszerű menet összehozni az élőszereplős Halo-tévésorozatot, ami nem csoda, hiszen a Microsoft eredetileg egy nagyobb hollywoodi produkcióban gondolkodott, így a 2000-es évek közepén olyan neveket igyekeztek a projekthez édesgetni, mint Alex Garland, Neill Blomkamp, Peter Jackson, D.B. Weiss és Guillermo del Toro. A tervből végül nem lett semmi, így később csak két kisebb, kevésbé sikeres websorozat formájában kaptak a rajongók élőszereplős Halo-anyagot (Nightfall, Forward Unto Dawn), hogy aztán 2013-ban a redmondiak az E3-on megerősítsék, ennél is komolyabb terveik vannak. 

Az azóta eltelt öt év alatt azonban nemigen mozdult előre a projekt, még úgysem, hogy kezdetben Steven Spielberg produceri jelenléte garanciának tűnt arra, hogy időben lesz valami a sorozatból. De úgy tűnik, ennek tényleg vége, és nem volt üres hitegetés a Showtime vezérének, David Nevinsnek az az év eleji kijelentése, miszerint nagyon komolyan dolgoznak a projekten.

Ezek után igazából már csak az a kérdés, vajon az Amblin Television végre képes lesz-e olyan sorozatot leszállítani, amit nem kaszálnak el idejekorán. A produkciós cég ugyanis eddig olyan projekteken dolgozott, mint a Terra Nova, a Falling Skies, a Minority Report, illetve legutóbb a The Borgias. Sajnos egyik sem élt túl sokáig.

6.
6.
LtK
#5: Osszevannak vagva a reszek... Ettol fuggetlenul ez meg sorozat volt...
5.
5.
shatterhand
#3: https://youtu.be/fJ-WkSQE15Q
4.
4.
McDuff
Én már semmit nem hiszek el nekik ezt illetően! Majd ha látok már belőle valamit,akkor.
Egy forward unto dawn szintet elvárok mint minimum(a másikat hagyjuk,Locke-kal,az tényleg Zs volt),de leginkább egy olyan szintet kéne megütnie mint az élőszereplős előzeteseiknek a játékokhoz(Reach,Halo 3 főképp),na azok hidegrázósak és kurva drágák is voltak,annál lejjebb nem adnám!
3.
3.
supair
Nincs belőle film.A két sorozat sem zs kategória.És én arra számítok hogy ütős lesz.
2.
2.
shatterhand
Nekem ugy remlik van mar 1-2 film belole. Kb a zs kategoria szinvonala. Es nem is szamitok semmi jora egy tevesorozatnal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...