Mobilra készül Tony Hawk új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Jövő héten jelenik meg a legendás gördeszkás első olyan videojátéka, amit már az Activisionnel való szakítás után készített. A mobilos Tony Hawk's Skate Jam free-to-play játék lesz, és nagyjából azt kell csinálni benne, mint eddig.

Gördeszkázunk, trükközünk és pontot gyűjtünk - a lényeg még mindig ugyanaz Tony Hawk új játékában, amely december 13-án jelenik meg Androidra és iOS-re. A free-to-play Tony Hawk's Skate Jamben karriermódot, globális bajnokságokat és három gördeszkás kategóriát (street, park és vert) találunk majd, több mint 15 parkban bizonyíthatunk, és természetesen egy raklap Birdhouse-deszkát összegyűjthetünk.


A játékot a Maple Media fejleszti, a csapat már több extrém sportos címet is fejlesztett mobilokra. A legendás gördeszkás ugye 2015-ben szakított korábbi partnerével, az Activisionnel, így az 1999-es Tony Hawk's Pro Skaterrel indult sorozat a borzalmas Tony Hawk's Pro Skater 5-tel ért véget, amit a hírek szerint úgy dobott össze a kiadó, hogy minden fillért kisajtoljon a címből, mielőtt a jogok visszakerülnek Tony Hawkhoz. Az Activision egyébként már próbálkozott egy mobilos Tony Hawk-játékkal, a Shred Session azonban csak a soft-launchig jutott el, az éles rajtig nem.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...