TGA 2018: Jön a Far Cry: New Dawn - frissítve!

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 6.
  • Teaser
Link másolása
A Ubisoft is ott lesz a péntek hajnalban zajló The Game Awardson, és nagyon úgy tűnik, hogy leleplezik az új Far Cryt! Az első teaser videó alapján egy spin-off vagy a Far Cry 5 posztapokaliptikus folytatása is szóba jöhet.

Néhány perccel ezelőtt a Ubisoft egy érdekes teaser videót tett közzé, amely a jelek szerint egy vadonatúj Far Cryra utal. A kedvcsinálóban egy montanai helyszín látható - a háttérben egy atombomba gombafelhőjével. A farm a Far Cry 5-ből lehet ismerős, és aki ismeri a sztori végét, nem is lepődik meg nagyon.

Nagyon is elképzelhető, hogy a Ubisoft egy posztapokaliptikus folytatással rukkol elő, magyarán az atomcsapás utáni környezetben kell majd hősünkkel helytállni, rögtönzött fegyvereket kézbe véve.

A kérdés csupán az, hogy egy DLC-ről vagy egy önállóan futtatható mellékágról van-e szó. Minden kiderül majd a december 7-én, magyar idő szerint éjjel fél 3-kor kezdődő The Game Awardson.

Update! Időközben kiszivárgott a játék dobozfotója. Ha minden igaz, egy mellékággal lesz dolgunk Far Cry: New Dawn címmel. A történet a Far Cry 5 befejezése után veszi kezdetét a posztapokaliptikus Montanában. A képen szereplő templom legalábbis ismerős lehet.

Talán éppen Joseph Seed atya van keresztre feszítve? Két hölgyet láthatunk még a borítón, így az sem elképzelhetetlen, hogy női hőst irányíthatunk. A kooperatív mód is borítékolható.

41.
41.
CJgabor
Far Cry: We Wuz Edition
35.
35.
Blueberry
Miért lenne határozottan női főszereplő,amikor már az 5 elején választani lehetett? Engem nem zavar hogy ennyire hasonlítanak egymásra részek,mindig szokott benne annyi újítás lenni,hogy ne érdekeljen,és plusz pont az ötödik résznek az átugorható bejátszásokért
32.
32.
hadzsime
#31: Nyugi, ha meglátod a borítót elmúlik.
31.
31.
RangerFox
Rendesen felcsigázott a teaser.
30.
30.
Max3000
#29: Persze,majd pont belemegyek veled egy értelmetlen troll hülyeségbe.A nézeted alapján minden játék egyforma.
29.
29.
shorty123
#27: Nofene , aztán mi a különbség a lényeget tekintve mondjuk egy legújabb cod és a doom1 közt?
28.
28.
Őrnagy
Az az érdekes ebben a sorozatban, hogy unalmas :)
A 4et végigvittem, a világ nagyon bejött, de a drogos részek csak idegesítettek.
Az 5nek a sztorija jó lett volna, de olyan gyerekesen lett tálalva az egész. És valahogy nem volt inspirációm, hogy játszak vele, talán 6 órát tettem bele. De valószínűleg nem 42 éveseknek tervezték.
Most épp a Bioshockot nyomom, és hiába nem olyan szép, és nem nyílt világ, mégis több benne a feszültség.
27.
27.
Max3000
#13: ÁÁÁÁÁ....

Ez nagyon fájt.Ekkora hülyeséget sem olvasni sűrűn.
25.
25.
shorty123
#16: Ezt lehetne magyarul is?
21.
21.
Ra1D3n
#5: Örülnék végre, ha nem a szarevőség magasiskoláját kéne elolvasnom minden egyes alkalommal, hogy kommentet írsz...
20.
20.
Slik
na pont mire elfoglalod az osszes bazist es vegigmentel az osszes mellekkuldetesen mar jon is az uj! hat ez fantasztikus
elore latom, h lesz valami madarad amivel felulrol atnezheted a bunkereket, h utana jol elfolglalhasd az osszeset es megmenthesd a 83 milliomodik torzspartnered
barcsak lehetne allatokra vadaszni itt is.. az annyira uj es eredeti
19.
19.
manderel
#18: A Dying light még korábbi mint a Mad Max, a Division meg inkább multi-orientált, nem? Tudom, lehet egyedül is nyomni, de nem az az erőssége.
18.
18.
frankdelgado
#12: Mondjuk a dájing lájt? Az azért jó volt. Vagy a Division bár nekem pont a mad max nem jött be.
17.
17.
Őrnagy
#3: Nekem is ez ugrott be.
16.
16.
Ooorky
#15: Thief - minden le nem győzöl.
Ülj le, egyes.
13.
13.
shorty123
#8: Az fps-ek az első doom óta kb. egy kaptafára készülnek.
12.
12.
manderel
#11: Nem tudnék így hirtelen egyetlen jó, multiplatform, single, posztapokaliptikus játékot sem mondani a Mad Max óta. Az is elég megosztó lett, és már 3 éves.
Talán majd a Rage 2. Talán.

A körfűrész kilövő amúgy a Fallout 3 egyik kiegészítőjében is jópofa volt.
11.
11.
GAMEROD
Posztapokaliptikus téma nem nagyon érdekel, van belőlük annyi mint sz.ron a légy, meg nem is nagyon illik a Far Cry szellemiségéhez, maximum a végén ahogy ez volt az előző részben is. A körfűrész kilövő viszont tetszett, azt a Redneck Rampage-ből koppintották, hátha valaki felkapja a fejét és visszahozza azt a játékot is.
9.
9.
Slater1992
Homefront Revolution 2.0 ?
8.
8.
Max3000
#7: Lehet én látok rosszul valamit,de a far cry-ban egyedül a helyszínek változnak,egyébként mindig ugyanaz a "tisztítsuk meg/foglaljuk el ezt meg azt,meg szedjünk hagymát lopjunk dinnyét" sémára alapul.A far cry 5-ben még a történetben is sikerült az eddigi leggyengébb szintet hozni.Szóval valahogy nem látom azokat az "érdemes" ötleteket.Hacsak nem a horgászás annak számít egyeseknek....
7.
7.
manderel
Dunia engine + posztapokaliptikus környezet, jól hangzik. Engem nem zavar hogy futószalagon jönnek, amíg vannak megvalósításra érdemes ötleteik.
Aztán majd a generációváltás után úgyis jön majd olyan rész, ami nagyobb változásokat hoz.
6.
6.
hadzsime
Átskinezett Far Cry 5 vagy battle royale lesz?
5.
5.
crytek
#4: Akkor már csak olyan 70%-ot kell csökkenni és meg is veszem
4.
4.
Hunszi
#1: Már 3500 forintért lehet kapni a Primalt.
3.
3.
Yanez
Akkor megint egy zombis játékkal leszünk gazdagabbak? A poszt-apokaliptikus témákat nagyon bírom, csak nehogy már megint zombikat kelljen írtani, vagy nehogy egy Ubiféle Vóking Dedet kapjunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...