TGA 2018: Itt nézd vissza a díjátadót!

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Magyar idő szerint december 7-én, pontban hajnali 2:30-kor kezdetét veszi az idei The Game Awards díjátadó ünnepsége. Izgalmasnak ígérkezik a show, a szervezők rengeteg meglepetéssel és új bejelentésekkel készülnek.

A showt a következő jelentősebb platformokon keresztül tudjátok elérni: YouTube, Twitch, Twitter, Mixer és Facebook Live, de elég lesz az is, ha csak simán felnéztek ide a Gamekapocs oldalára, ahol az élő adás mellett igyekszünk minden nagyobb durranást minél hamarabb összefoglalni.

Az est házigazdája egyébként Geoff Keighley lesz, és egészen konkrétan 30 különböző kategóriában fogják majd kiválasztani az év legjobb játékait. Emellett pedig rengeteg kisebb-nagyobb meglepetés és több mint 10 ütős bejelentés vár majd a nézőkre.

Az idei prezentációkkal kapcsolatban már rengeteg információ látott napvilágot, kezdjük is rögtön a szomorú hírekkel. Idén felesleges várni bármilyen új infót a Cyberpunk 2077-tel, valamint a The Last of Us: Part II-vel kapcsolatban.

Ugyanakkor komoly eséllyel számíthatunk a Dragon Age 4 bejelentésére, illetve további részletek érkezhetnek a tegnap este már promózott posztapokaliptikus Far Cry-epizódról. Emellett garantáltan ott lesz az estén az Obsidian Entertainment új sci-fi RPG alkotása, az Ancestors és a Rage 2 is.

Update! A műsor véget ért, a felvételét fentebb találjátok meg beágyazva.

3.
3.
Dresa
Ja hogy ez ma van? Azt hittem ez szombat.. holnap akkor már okosabbak leszünk ;)
2.
2.
RangerFox
Az a kiszivárgott feminista FC borító elvette a kedvem a játéktól. Azért remélem a Death Strandinghez kapunk egy megjelenési dátumot.
1.
1.
godach
Ejj de kíváncsi leszek mi lesz itt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...