TGA 2018: A The Last of Us: Part II is kimarad

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 5.
  • Hír
A Naughty Dog is elébe ment a találgatásoknak, és leszögezte: ők is kihagyják a The Game Awards díjátadót, és nem mutatnak majd semmit a The Last of Us folytatásából.

A CD Projekt RED, a Rocksteady és a Warner Bros. Montreal után a Naughty Dog is a The Game Awards hiányzóinak listáját erősíti majd, jóllehet a Sony fejlesztőcsapata az utóbbi években már inkább a PlayStation Experience-en bemutatózott.

A stúdió egy tweetben erősítette meg, hogy sem a csapat, sem a The Last of Us: Part II nem lesz ott a díjátadón, ennek ellenére kőkeményen dolgoznak a folytatáson, és "ha eljön az ideje", újra megmutatják a nagyközönségnek.

Addig marad az E3-as gameplay videó.

8.
tsulok
#7: De, azt is a ND csinálta. Volt egy interjú tavaly, amiben elmondták, hogy csak a Lost Legacy befejezése után indul be teljesen a LoU fejlesztése. Az egyik rendező a Lost Legacy rendezője volt.
7.
KopyAti
#6: A Lost Legacy-t nem ők csinálták!
6.
tsulok
#4: 4-5 éve elkezdték fejleszteni (csak pár fő), de utána abba maradt mert az UC4-el kellett foglalkozni. UC4 után kezdődött a pre-procudtion és csak a Lost Legacy után kezdett el a teljes stúdió dolgozni rajta (kb 1 éve).

Ettől még PS4-re jön, lehet hogy egyszerre fog megjelenni a két konzolra.
5.
Yanez
#4: Úgy van. PS5-re majd jön egy felturbózott 4K/60 változata. Kb mint az előző TLoU esete.
4.
TheFlash
#3: dehogy lesz, gondolkozz már :D Már 4-5 éve (ha nem több) fejlesztik ps4-re, minden erőforrást úgy aknáznak ki. Nem fognak ps5 re áttérni és előröl kezdeni az egészet, meg az első rész is pont a ps3 végén a ps4 előtt jött ki
3.
A végén még PS5 launch title lesz ebből.. De ne legyen igazam.
2.
Oldman
Mivel rengeteg szokott lenni egy el nem kèszült jàtèkkal kapcsolatos kritika ami ronthatja az adott jàtèk majdani eladàsainak a mèrlegèt, ezt figyelembe vève èrthető azon cègek hozzààllàsa, akik nem mutatnak feleslegesen videòkat a művükről, ez szerintem èrthető. Viszont szavakban csepegtetgetnènek infòkat, ez azèrt elvàrhatò lenne. Persze az is infò, hogy nem lesznek ott... :)
1.
TheFlash
mind1, csak jelentsék be a konkrét megjelenési dátumot végre, mert az E3-on már játszható demót is kipróbálhattak az újságírók
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...