TGA 2018: Jövő áprilisban jön az új Mortal Kombat

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Ed Boon eredetileg díjat akart átadni, aztán "véletlenül" levetítették a Mortal Kombat XI vérben tocsogó bemutatkozó előzetesét. A játék jövő áprilisban jelenik meg, egyelőre nem tudni, milyen platformokra.

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák és ma hajnalban bemutatkozott a Mortal Kombat XI. A játék április 23-án jelenik meg, de egyelőre nem tudni, milyen platformokra. Meglepetésre persze nem számítunk, valószínűleg PS4-re, Xbox One-ra, illetve előbb-utóbb PC-re jelenik majd meg a játék, aminek első játékmenet-bemutatójára január 17-én, egy közösségnek szervezett eseményen kerül sor.

26.
26.
br1Koo
Tény ami tény borzasztó a zene alatta, a X trailere alatt még elment, mert az legalább felvette a ritmust az abban mutatott ütlegeléssel. Amúgy barátnőmnek megmutattam a X trailerét és ő neki csak a hangszerekkel való bevezetés tetszett benne, szerinte csak egy jól megkomponált zene illene hozzá, és ebben igazat kell adjak neki. Én például hiányolom azt a sötét, morbig hangzásvilágot ami a MK4-ben volt. Persze promóciós szándékkal érthető ha egy kicsit elüt a játék stílusától a zene, hogy egy kicsit vagányra vegye a figurát. A metál is illene hozzá, de szerintem csak a Doomban hallott erőteljes és brutális morbid vonal az ami passzolna igazán.
25.
25.
Nothing
Miért nincs zene a trailer alatt?
(A tompa, ütemtelen röfögés szerintem legalábbis nem zene...)
24.
24.
Batman
Valaki írta, hogy a mindig aktuális zenei trendnek megfelelõ stílus ment az MK trailerek alatt, ami meg is állja a helyét, de ez a motyogás ide nem jó választás, max szavalóversenyre
23.
23.
krisztian66666
A zene a játék alatt valami borzalmas!
15.
15.
kexiaxel
Nekem bejött a zene is :D
Várom már nagyon első napos vétel.
Egyik kedvenc játékom.
14.
14.
Yanez
Nagyon állat trailer!!! A zenét viszont én sem tudom hova rakni. Jó szám, de annyira nem illik ide, mint temetésre a bohóc.
13.
13.
Max3000
Vannak képek is a játékból,valamint új grafikus motort kapott.(a képek és az info is biztató számomra,na majd kiderül megéri-e majd beruházni rá első nap)
12.
12.
kastorhun
A videó marhára tetszik, de ezt a sz*r zenét komolyan gondolták?
Ennyire csak nem lehetnek idióták.
11.
11.
KRAT0S
Szép kis cgi film...Ed Bloomot ismerve a játék grafikája ennek a közelében se lesz...
10.
10.
DarkLord
Szerintem korrekt munka és jó is lesz ez a játék. Még talán komolyabb, mint az X, mert azt pofozzák szépítik egyértelmű. Én szeretem a feka zenét, de 1. ez nem jó feka zene 2. most komolyan egy ilyen játékhoz, hogy illik a feka zene? Mert, hogy alávágnak egy kosaras játék alá egy hip hop zenét az oké. Na mindegy. Kíváncsian várom, de ahogy az előzőt ezt is csak a full kiadásban veszem meg, majd valamikor 1 év múlva a megjelenés után...kár, hogy így elbasszák a játékokat, hogy nem egyből dobják a piacra az egész cuccot.
9.
9.
Max3000
" de egyelőre nem tudni, milyen platformokra. "

Shifty,talán nézd meg te is a videót aztán rájössz mire jelenik meg....
8.
8.
Max3000
#4: +1

Szerintem akár az x trailerét is mutathatták volna.Küldjék pihenőre és legközelebb a következő gen végén jöjjenek mortal-al.
7.
7.
pkflavio
Ennek is kegyetlen örülök!:)
6.
6.
habo
Hatalmas,már pedig most az ünnepek alatt milyen jó lett volna tolni vele!Jó áprilisban is persze...
4.
4.
SLi
Lassan kezd unalmas lenni sajnos
A zene jó legalább
3.
3.
Batman
Nagyon jól néz ki, de basszus mi ez a zene alatta tényleg?
2.
2.
cyberstaker
Mi ez a rap zene, szabin van a marketing team? :D Látszik hogy az X et viszik tovább játék és üzletpolitika szempontjából is. Ha nem villant valami nagyot, a kutyának sem kell ^^
1.
1.
tyber16
Na megint fos hip-hop zene és már megint pre order to get Shao Kan?! Mi a f.sz? Komolyan? A x-nél eljátszák ezt Goroval most meg Shao Kan? Na elmehetnek a jó büdös p.csába. Amúgy a megjelenésre mindenki adjon hozzá egy évet mert itt is megint eljátszák hogy jövő év végéig hozzáadnak 8 új karaktert aztán kiadják megint egy mega csomagban és majd AKKOR jelenik meg a teljes játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...