Mától PlayStation 4-en is elérhető a PUBG

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 7.
  • Megjelenés
A PUBG kapcsán viszonylag kevés embernek jutna eszébe Szun-ce: A háború művészete című alkotása, ám Jordan Vogt-Robertsnek mégis ez ugrott be a játékról. Élőszereplős előzetes érkezett a PS4-es rajt apropóján.

A Kong: Skull Island és a készülőfélben lévő Metal Gear Solid-film rendezője, Jordan Vogt-Roberts egy meglehetősen látványosra sikerült élőszereplős trailerrel örvendeztette meg a rajongókat a PUBG PlayStation 4-es megjelenésének alkalmából.

A PC-s, Xbox One-os és mobilos verzió mellett mostantól tehát PlayStation 4-en elmerülhetünk a battle royale rejtelmeiben, sőt, a PlayStation-tulajdonosok még exkluzív Uncharted és The Last of Us témájú skineket is beszerezhetnek, melyekről az alábbi cikkünkben emlékeztünk meg.

7.
Pacsirta
#6: Ne törődj vele, teljesen fogalmatlan. A BF V-ről azt állította, hogy a tankok előre be vannak állítva és nincs lehetőség customre :)))
6.
watto
#5: Istenem......
csak az első pár meccs van botok ellen, utána emberek ellen rak be.....
5.
ollie92
#3: Ezt én se értem, kipróbáltam game passban de meh. Ocsmány, akadozik és bugos. Mobilon viszont elég jól fut, de mivel ott botok ellen játszik az ember, hamar megunja.
4.
Pacsirta
#3: Érdekes ez a dolog amit írsz. Én annak idején vettem őrli ecceszben és nagyon kiábrándúltam belőle. A haveri kör nem igazán foglalkozott vele, de az elmúlt három hónapban összefutottam pár magyar sráccal akikkel hetente tolunk 4-5 meccset és így hogy nem vesszük komolyan elég élvezetes tud lenni. Heti pár alkalomra jó ez a játék.
3.
Anti4730
En ezt kiprobaltam xboxon de a grafika az valami nagyon rondan nez ki, biztos pc-n szebb, de szamomra meg mindig rejtely, hogy ilyen sikeres ez a jatek meg xboxon is
2.
ollie92
Indul a diavetítés :D
1.
Sid3481
Na végre, de vártam már! Ja nem is!:-DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...