Mától PlayStation 4-en is elérhető a PUBG

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A PUBG kapcsán viszonylag kevés embernek jutna eszébe Szun-ce: A háború művészete című alkotása, ám Jordan Vogt-Robertsnek mégis ez ugrott be a játékról. Élőszereplős előzetes érkezett a PS4-es rajt apropóján.

A Kong: Skull Island és a készülőfélben lévő Metal Gear Solid-film rendezője, Jordan Vogt-Roberts egy meglehetősen látványosra sikerült élőszereplős trailerrel örvendeztette meg a rajongókat a PUBG PlayStation 4-es megjelenésének alkalmából.

A PC-s, Xbox One-os és mobilos verzió mellett mostantól tehát PlayStation 4-en elmerülhetünk a battle royale rejtelmeiben, sőt, a PlayStation-tulajdonosok még exkluzív Uncharted és The Last of Us témájú skineket is beszerezhetnek, melyekről az alábbi cikkünkben emlékeztünk meg.

6.
6.
watto
#5: Istenem......
csak az első pár meccs van botok ellen, utána emberek ellen rak be.....
5.
5.
ollie92
#3: Ezt én se értem, kipróbáltam game passban de meh. Ocsmány, akadozik és bugos. Mobilon viszont elég jól fut, de mivel ott botok ellen játszik az ember, hamar megunja.
3.
3.
Anti4730
En ezt kiprobaltam xboxon de a grafika az valami nagyon rondan nez ki, biztos pc-n szebb, de szamomra meg mindig rejtely, hogy ilyen sikeres ez a jatek meg xboxon is
2.
2.
ollie92
Indul a diavetítés :D
1.
1.
Sid3481
Na végre, de vártam már! Ja nem is!:-DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...