Traileren a The Walking Dead folytatása

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 9.
  • Videó
Link másolása
A Telltale idő előtti távozása után a Skybound Games vállalta a nemes feladatot, hogy elkészíti a The Walking Dead: The Final Season hátralévő epizódjait. A mai napon pedig már be is futott az Episode 3 hivatalos előzetese.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, igencsak kaotikusan alakult a The Walking Dead: The Final Season sorsa az elmúlt hónapokban. A probléma ott kezdődött, hogy szeptemberben a fejlesztésért felelős Telltale Games hivatalosan is elismerte, hogy sajnos nem tudtak megbirkózni a pénzügyi akadályaikkal, így végérvényesen be kellett zárni a stúdiót.

Ezután hetekig nem lehetett tudni, hogy mi lesz a játékkal, ráadásul egy ideig még el is tűnt a nagyobb digitális boltok kínálatából, így a rajongók joggal félthették az alkotás utolsó két epizódjának jövőjét. Megmentőként októberben a Robert Krikman, az eredeti The Walking Dead képregény alkotóját is a fedélzeten tudó Skybound Games jelentkezett, akiknek köszönhetően az Episode 3: Broken Toys alcímmel már 2019. január 15-én meg is érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt.

A játék egyébként pont onnan fogja felvenni a fonalat, ahol a Telltale Games elengedte - ebben mondjuk jócskán szerepet kapott a régi csapat közel 40 fejlesztőjéből álló Still Not Bitten stúdió, akik komoly mértékben segítették a Skybound munkáját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...