Operencia: The Stolen Sun - a Zen Studios új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Ígéretes projektbe vágott bele a Pinball FX-sorozatról ismert, magyar illetőségű Zen Studios: a csapat egy klasszikus dungeon crawlert fejleszt, melynek a világát a magyar népmesék és történelem ihlette.

Egy ismeretlen erő elrabolta a Napkirályt, Operencia világa pedig sötétségbe borult - de innen szép nyerni, nem igaz? Bemutatkozott a magyar Zen Studios új játéka, az Operencia: The Stolen Sun a srácok saját bevallása szerint a tizenöt éves pályafutásuk legambiciózusabb projektje.

Az Operencia: The Stolen Sun egy belső nézetes dungeon crawler, ahol titkos sírokat és elátkozott kastélyokat fedezünk fel, miközben körökre osztott csatákban kell helyt állnunk, és számos fejtörőt kell abszolválnunk a továbbjutáshoz. A játék során 13 pálya, 7 fejleszthető karakter, és több mint 50 különböző ellenfél vár ránk.

Az Operencia első számú érdekessége, hogy a fantasy világot a magyar népmesék, illetve a magyar történelem ihlette, így amellett, hogy a képernyőinken megelevenednek a mondavilágunk legismertebb karakterei, még a hét vezérrel és Attilával is összefuthatunk. továbbá meglátogathatjuk Déva várát és Bálványosvárat is többek között.

A játék PC-re készül egyelőre, a megjelenése pedig 2019-ben várható. A bétatesztre is lehet már jelentkezni, itt tudtok rá benevezni, ha elnyerte a tetszéseteket a projekt.

3.
3.
Juha
Magyar. Népmesék. Oké. De hogy jön ide Attila? Jedi szellemként, vagy időutazás is lesz? Lehetne jó játékot készíteni, de hogy jön ide egy hun vezér?
2.
2.
mephi
Tetszetős, remélem kapunk még több információt a játékról.
1.
1.
Zakharov
Remélem lesz benen hétszűnyű kapanyányimonyók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...