Frissítve: Monster Hunter World - érkezik Geralt

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 11.
  • Letöltés
Hiába érhető már el közel egy éve a Monster Hunter World, ha a legnagyobb szörnyvadász nevét kérdezzük egy játékostól, akkor valószínűleg másfelé keresgél. Mondjuk a CD Projekt RED felé…

A Monster Hunter World és a The Witcher 3: Wild Hunt összefogásának köszönhetően Ríviai Geralt ismét akcióba lendül! A Capcom ígérete szerint nemsokára Geralt cipőjébe bújhatunk, hogy megküzdjünk a legendás szörnyek falkáival, valamint egy direkt a witcherre és az ő speciális harci képességeire szabott egyedi küldetésbe is belevághatunk.

Mindez a 2019 elején esedékes ingyenes frissítéssel lesz elérhető, melynek pontos megjelenési dátuma még nem ismert, illetve a bejelentett platformok közt egyelőre csak a PlayStation 4 és az Xbox One szerepel, de feltehetően a PC-s játékosok is ekkortájt fogják megkapni a frissítést.

Ami pedig a távolabbi jövőt illeti, a Capcom a mai napon egy tweetben osztotta meg, hogy 2019 őszén érkezik a Monster Hunter World: Iceborne, mely az új szinteket, szörnyeket és felszereléseket tartalmazó szokásos ingyenes frissítések mellett jóval izmosabb tartalmi kiegészítőnek ígérkezik, aminek központi eleme a hófödte hegyekkel és befagyott tengerekkel csalogató új térség.

Update! A mai napon próbaváltozatot kapott a Monster Hunter World PS4-en és Xbox One-on. Tartalmi korlátozás nincs, annyi a megkötés, hogy csak a háromcsillagos szintig oldhatunk meg küldetéseket. Az online kooperatív módban pedig a 4. rangot érhetjük el, de a levadászandó szörnyekről és a felszerelés összeállításáról mi döntünk.

12.
Ra1D3n
#8: Ő állandóan csak sír, meg rinyál. Már egy közösségből kiutáltatta magát. Kíváncsi vagyok itt meddig húzza. Szerencsétlen mindig elég komoly támadási felületet hagy a sok hülye kommentjével.
11.
KRAT0S
#7: Tira pont hogy az egyik legjobb karakter,csak tudni kell vele harcolni!Inkább geralt lett volna a DLC karakter,elvégre ő csak "vendég"
10.
frankdelgado
Geralltal itt is meg lehet majd húzni a jobb csajokat?
6.
NECROSMOKE
Na ez már egy jó hír. Vicsertől egy kissé idegenkedem, de hátha jól sül el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...