Frissítve: Monster Hunter World - érkezik Geralt

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 11.
  • Letöltés
Link másolása
Hiába érhető már el közel egy éve a Monster Hunter World, ha a legnagyobb szörnyvadász nevét kérdezzük egy játékostól, akkor valószínűleg másfelé keresgél. Mondjuk a CD Projekt RED felé…

A Monster Hunter World és a The Witcher 3: Wild Hunt összefogásának köszönhetően Ríviai Geralt ismét akcióba lendül! A Capcom ígérete szerint nemsokára Geralt cipőjébe bújhatunk, hogy megküzdjünk a legendás szörnyek falkáival, valamint egy direkt a witcherre és az ő speciális harci képességeire szabott egyedi küldetésbe is belevághatunk.

Mindez a 2019 elején esedékes ingyenes frissítéssel lesz elérhető, melynek pontos megjelenési dátuma még nem ismert, illetve a bejelentett platformok közt egyelőre csak a PlayStation 4 és az Xbox One szerepel, de feltehetően a PC-s játékosok is ekkortájt fogják megkapni a frissítést.

Ami pedig a távolabbi jövőt illeti, a Capcom a mai napon egy tweetben osztotta meg, hogy 2019 őszén érkezik a Monster Hunter World: Iceborne, mely az új szinteket, szörnyeket és felszereléseket tartalmazó szokásos ingyenes frissítések mellett jóval izmosabb tartalmi kiegészítőnek ígérkezik, aminek központi eleme a hófödte hegyekkel és befagyott tengerekkel csalogató új térség.

Update! A mai napon próbaváltozatot kapott a Monster Hunter World PS4-en és Xbox One-on. Tartalmi korlátozás nincs, annyi a megkötés, hogy csak a háromcsillagos szintig oldhatunk meg küldetéseket. Az online kooperatív módban pedig a 4. rangot érhetjük el, de a levadászandó szörnyekről és a felszerelés összeállításáról mi döntünk.

12.
12.
Ra1D3n
#8: Ő állandóan csak sír, meg rinyál. Már egy közösségből kiutáltatta magát. Kíváncsi vagyok itt meddig húzza. Szerencsétlen mindig elég komoly támadási felületet hagy a sok hülye kommentjével.
11.
11.
KRAT0S
#7: Tira pont hogy az egyik legjobb karakter,csak tudni kell vele harcolni!Inkább geralt lett volna a DLC karakter,elvégre ő csak "vendég"
10.
10.
frankdelgado
Geralltal itt is meg lehet majd húzni a jobb csajokat?
6.
6.
NECROSMOKE
Na ez már egy jó hír. Vicsertől egy kissé idegenkedem, de hátha jól sül el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...