Ingyenes változatot kap a PES 2019

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan mindenki belekóstolhat a Pro Evolution Soccer 2019 MyClub módjába, hiszen december 13-án érkezik a Konami focis játékának Lite változata, amely teljesen ingyenes lesz.

A Konami jóvoltából december 13-tól térítésmentesen kipróbálhatjuk a Pro Evolution Soccer 2019-et, hiszen érkezik a Lite változat, amely korlátlan hozzáférést biztosít a MyClub módhoz, amely jelenlegi, valamint olyan legendás focistákat vonultat fel, mint David Beckham és Diego Maradona.

A próbaverzióban találunk egy Featured Players nevű opcióit is, amellyel az előző hétvége  legjobb teljesítményét nyújtó játékosára csaphatunk le. A Lite változatban ezenkívül szerepel az Edit mód is, ahol testreszabhatóak lesznek a csapataink, a focistáink és a stadionjaink, így a saját képünkre fordíthatjuk a labdarúgás világát.

Természetesen a mikrotranzakciók sem hiányoznak, így a hangzatos extrákért a zsebünkbe kell nyúlnunk. Hogy milyen mértékben, azt egyelőre még nem tudni. Reméljük, azért nem pay-to-win modellre építkeztek a készítők.

7.
7.
Bauff
#1: Azt hiszem ez a 3. év, hogy kiadják ezt a verziót. A legjobb benne, hogy ugyan úgy tud játszani együtt az akinek a teljes van meg vagy ez

Hát igen tartalomban elmarad az online része nem kicsit, MyClub is lehetne sokkal jobb és összetettebb.
Mivel hamar elérhető egy fullos csapat, így ez a része gyorsan unalomba fullad, pedig erről kéne szólnia, hogy az embert motiválja valami, hogy jobb játékost szerezzen, de így, hogy itt vannak ezek a szétboostolt featured játékosok még pluszba is... amúgy a teljes is p2w, ez se lesz más, max még jobban :D
6.
6.
delphijos
Igazából a PES 2019 már annyiszor volt akciózva ( X-en ingyen letölthető volt / van ) hogy aki akarta szerintem már beszerezte. Én is kipróbáltam, és ugyan a foci szerintem még mindig “élethűbb” mint. FIFA-ban, de a tartalom olyan vacak ( szintén szerintem ) hogy én nem sok jövőt jósolok neki ha ez így marad. Ami sajnálatos lenne, de ez így esélytelen a FIFA-val szemben.
5.
5.
manderel
#3: Azért éri meg, mert tele lesz mikrotranzakciókkal, fizetős tartalmakkal.
4.
4.
Max3000
#3: Ne haragudj,de olyan,mintha el sem olvastad volna a cikket.Első kommentedre is válaszolva,igen,bárki tud majd ingyen myclub-ozni.

Egyébként ez egy olyan üzleti modell,ami bár ingyenes,de vannak fizetős dolgok benne és ebből is szépen lehet profitálni.Nem jelenti azt,hogy szarul fogyna a pes.
3.
3.
Norbiii
Gondolkodom, hogy a Konaminak ez miért éri meg? Elsőre azt gondoltam, hogy ezzel semmi bevételük nem lesz. Utána viszont arra gondoltam, hogy mivel a nagy többség Fifát vesz, és nagy a lemaradása a Pes-nek, ezért így próbálják népszerűsíteni a játékot, ugyanis hiába jó a foci, de rengeteg ember nem is tud róla, maximum csak a nevét, hogy Pes!

Ezt odaadják ingyen, aztán majd felkészülnek a PES 2020-ra. Talán ez lehet.
2.
2.
Norbiii
Co-op szinten elértem a 70-es szintet, ami már csúcskategóriának számít.

A myclub számomra csalódás. 1 vs 1 meccseket lehet csak tolni, meg azokat a minitornákat, ahol 1-4 meccset kell megnyerned, és ha ezzel kész vagy, akkor kb egy hétig nem tudsz csinálni semmit, csak ismét az 1 vs 1 meccseket tolni.

NINCS TABELLA! Számomra így semmi értelme az egésznek, minek nyerek új játékosokat, ha utána csak ilyen 1 vs 1 meccsekben tudom őket kihasználni?
1.
1.
Norbiii
Egy ilyen remek hírhez még nincs hozzászólás? :) Ez remek hír. De akkor most bárki tud majd ingyen myclubozni? Ez a Featured Players benne van a mostani Pes-ben is? Gondolom ami ebbe benne lesz, az az eredetiben is, legalábbis így lenne normális.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...