Ghost Recon: Wildlands - itt a Special Operations 3

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 11.
  • Letöltés
Link másolása
Mától elérhető a Ghost Recon: Wildlands legújabb frissítése, amely új PvE- és PvP-tartalmakat kínál mindenki számára. A Special Operations 3 egy baráti 18 gigás patch letöltése után élesedik.

Nagyot frissült ma a Ghost Recon: Wildlands, a Special Operations 3 pakk nemcsak új kooperatív és kompetitív missziókat tartalmaz, hanem vadiúj kozmetikai elemeket és egyéb hibajavításokat is.

A Silent Spade küldetést bevallottan a Ghost Recon: Future Soldier ihlette. A veteránok számára Scott Mitchell parancsnok ismerős lehet, az úriember arra kéri a csapatunkat, hogy segítsen egy újoncnak kivizsgálni egy fülest. Minden jel szerint a Santa Blanca kartell nukleáris fenyegetést jelent.

A feladat sikeres teljesítése után megkapjuk a Future Soldierből ismerős Optical Camót, amely a lopakodási statjainkat növeli. A PvE-kihívások teljesítésével pedig a Honey Badger SMG és az ACS-12 Shotgun üti a markunkat.

Ami a PvP-t illeti, a frissítés két új osztállyal és két új térképpel bővíti a Ghost Wart, valamint ezentúl a legendary és epic cuccok nagyobb eséllyel tűnnek fel.

És nem utolsó sorban megérkezett a fotómód is. A Special Operations 3 18,1 GB-ot nyom konzolokon, míg PC-n 5,8 GB-ot kell letöltenünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...