Befutott a végleges DayZ, a hétvégén kipróbálható

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 14.
  • Akció
Link másolása
Fél évtized után a Bohemia Interactive multis shootere végre kilépett az Early Access-fázisból a Steamen. A premiert egy ingyenes hétvégével ünnepli a cseh fejlesztő: egészen december 17-ig nyúzhatják a címet az érdeklődők.

Hosszú utat járt be a DayZ, mire megérkezett az 1.0-s változat. Volt idő, amikor ez a túlélőjáték volt az aktuális sláger, ám a MOBA-k és a battle royale-címek térnyerésével sokat veszített népszerűségéből. Ezalatt az idő alatt több mint 1300 kisebb-nagyobb frissítést kapott a cím, és több mint 19 ezer bugot gyomláltak ki belőle.

A premier örömére december 17-ig minden érdeklődő ingyen próbálhatja ki a PC-s verziót. Ha úgy döntesz, beruházol a játékba, hétfőig 15 százalékos kedvezményt kapsz, utána viszont 38 eurót kérnek majd érte.

A Bohemia nem ül a babérjain, a jövőben is folyamatosan új tartalmakkal és funkciókkal kedveskednek a játékosok számára.

A DayZ Xbox One-ra is elérhető a Game Preview-program keretében, a teljes verzió 2019 elején várható, míg később PS4-re is befut.

7.
7.
Stranger
#6: lehet hogy egy szellem volt?
6.
6.
zozo76hun
a multkor kiprobaltam xbox-on asszem, nemtom meddig maszkaltam, szart se talaltam, aztan eszrevettek a zombik es megallas nelkul jottek utanam. mondom, beszaladok egy hazba, ajto becsuk magam mogott, erre a zombi atjott a csukott ajton. utana hagytam az egeszet a francba... :) kalap szar az egesz.
5.
5.
Uhu123
Bazeg bennehagyták a gyorsított időmúlást az experimentalból (tesztverzió), csak így a karaktered dolgai is sokkal gyorsabban lenullázódnak (éhség, szomjúság fáradtság)
:DD
Kb játszhatatlan jelenleg, bespawnolsz és húsz perced van, ha nem találsz semmit akkor meghaltál, ha óriási mázlid van, akkor valahol találsz kaját megeszed és hiába leszel maxon ugyan úgy 20 perc alatt éhenhalsz.
:D
4.
4.
xICEMANx
Hihetetlenül gagyi... Ennyi év és ugyan az az unalmas nagy semmi és még ronda is, a fizikáról nem is beszélve. Az életkedvem is elment a videótól...
1.
1.
crytek
" Unalmas...közel sem arról szól már amiről EA-ben. Csak 3 helyen lehet olyan fegyvert találni, amivel fel lehet venni a fullgearesek ellen a versenyt. Az éhség, és szomjúságjelző 10 perc után pirosban van, kb fél óra kell hogy meghalj étel és ital nélkül, és a 31. percben találnál egy rohadt almát banánt vagy kivit. A UI egy katyvasz lett, csak nehezedett, nemhogy könyebb lett volna vagy ne változtattak volna rajta egyáltalán. Nem érdemes belekezdeni, mert egyszerűen nincs loot. Mindent találsz amire nincs szükséged.Egy hulladék ami egy tapasztalatlan indie csapat repertoárjába férne bele INGYEN. Nem pedíg majdnem 25 euróért. Hogy ajánlom-e kipróbálásra? 330 óra játék után messze elkerülendőnek tartom."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...