Önállóan is futtatható a Final Fantasy XV multija

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 14.
  • Hír
Link másolása
Már standalone formában is lecsaphatunk a Square Enix JRPG-jének multiplayer részére. A Final Fantasy XV: Comrades tehát kivált az alapjátékból PS4-en és Xbox One-on, de a korábbi eredményeink megmaradnak.

A Square Enix idén áprilisban jelentette be, hogy a játék multiplayer része önálló lábakra áll. Azok, akik korábban megvásárolták a FFXV többjátékos kiegészítőjét, ingyenesen hozzájutnak a standalone verzióhoz. Ha te nem tartozol közéjük, viszont nem érdekel az egyjátékos kampány, akkor fontolódra veheted a 10 dolláros Final Fantasy XV: Comrades megvételét.

Ha már multizol egy ideje, külön is letöltheted PS4-re vagy Xbox One-ra a játékot, eredményeid nem vesznek el; ráadásul egy frissítés is érkezett hozzá, amely tíz új főellenséget tartalmaz - köztük Fierce-t, Cerberust és Melusine-t. A Comradesban négyfős csapatokban vállalhatunk el különféle Hunt-, Defense- és Escort-missziókat.

A kiadó idén novemberben komoly változásokat eszközölt az alapjáték frissítését illetően. Több DLC-t elkaszáltak, egyedül Ardyn kapja meg a saját sztorikiegészítőjét.

Ezzel együtt elérhetővé vált a Final Fantasy XIV Online-ban az FFXV ihlette küldetés, az Adventurer from Another World - főszerepben Noctisszal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...