Leállt a NES Classic és a SNES Classic gyártása

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 15.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo amerikai elnöke, Reggie Fils-Aime hintette el, hogy a cég két nosztalgiakonzoljának gyártása véget ért, és már csak az aktuális készleteken szeretne túladni a vállalat. Ha tervezted a vásárlást, ne habozz tovább!

Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America elnöke a The Hollywood Reporternek adott interjújában árulta el, hogy a NES Classic Miniből és a SNES Classic Miniből már nem várható utánpótlás a boltokba, miután az aktuális raktárkészlet kiürült - ez a karácsonyi szezon során várhatóan meg is történik. Magyarán a Nintendo nem gyártja tovább a retrokonzolokat.


Ehelyett a Nintendo a Switch Online játékkatalógusának növelésére fog összpontosít majd. Az előfizetők még több klasszikus NES-címhez férhetnek hozzá a jövőben. De mi lesz azokkal, akik a SNES felhozatalára kíváncsiak? Fils-Aime nem zárkózott el az ötlettől, sőt van rá esély, hogy a Nintendo 64 Classic Mini is napvilágot lát egyszer.

Érdekesség, hogy a NES Classic Mini esetében már megtörtént egyszer ugyanez, de a kereslet továbbra is hatalmas volt iránta, így a kiotói vállalat idén júniusban meggondolta magát.

Szóval ha tervben volt nálad, hogy beruházol az egyik nosztalgiakonzolba, itt az idő, hogy kinyisd a pénztárcádat!

1.
1.
Cooper911
Én megvárom a Switch Classic Mini-t. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...