Élőszereplős előzetest kapott a Life is Strange 2

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 19.
  • Videó
Link másolása
Sőt, még a folytatás megjelenési dátuma is megérkezett! Nem kell már sokáig várni a rajongóknak a Life is Strange 2: Episode 2 érkezéséig, hiszen az még a tél során befut. Addig az említett élőszereplős videóval üthetjük el az időt.

A Max és Chloe duótól a főszerepet magához ragadó Diaz-testvérek kalandja ugyan már szeptemberben elkezdődött, ám a történet folytatásaként érkező Episode 2: Rules jó ideje várat magára, és a fejlesztők hivatalos blogja szerint a későbbi epizódok esetében sem érdemes túlságosan nagy gyorsulásra számítani.

A Dontnod hivatalos tweetjéből a tegnapi nap során azonban végre kiderült, hogy mikorra is számíthatunk a folytatásra, a bejelentés mellé ráadásul egy élőszereplős videó is érkezett (ki tudja, lehet, hogy ez már az előszele a Dontnod által fémjelzett televíziós sorozatoknak?), melyben egyébként Gonzalo Martin, Diaz eredeti szinkronhangja is feltűnik. A videó spoilert tartalmaz a Life is Strange 2: Episode 1 végéről, szóval a megtekintésével csak óvatosan.

És akkor a dátum! A Life is Strange 2 - Episode 2: Rules 2019. január 24-én lesz elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...