Cyberpunk 2077 - 2020 elején jelenhet meg?

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 19.
  • Pletyka
Link másolása
Az egyik lengyel elemzőcég, a StockWatch legfrissebb elemzése szerint a CD Projekt RED sokak által várt akció-szerepjátéka, a Cyberpunk 2077 valamikor 2019-es üzleti év negyedik negyedében jelenhet meg.

Idén végre mozgás közben is meg lehetett csodálni a CD Projekt RED évek óta készülő következő nagy dobását, a Cyberpunk 2077-et, aminek megjelenésével kapcsolatban továbbra is csak találgatásokat lehet olvasni. Most sincs ez másként, egy lengyel elemzőcég, a StockWatch ugyanis készített egy előrejelzést, amiben azt tippelik, hogy az akció-szerepjáték 2019-es üzleti év negyedik negyedében jelenne meg, ami 2020 elejét jelentené.

Az elemzőcég emellett úgy látja, hogy a játék a megjelenésének negyedévében simán eléri majd a 19 millió eladott példányszámot, ami nagyjából 525 millió dolláros bevételt jelent. Összehasonlításnak a Red Dead Redemption folytatását hozták fel, ami az első három napjában 725 millió dollárt termelt, a premiert követő első nyolc nap alatt pedig 15 millió darabot adtak el belőle, ami aztán szűk egy héttel később további kétmillióval nőtt, így már bőven 17 millió értékesített darab felett jár a Rockstar westernje, ami ráadásul csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. Ezzel szemben a Cyberpunk 2077 PC-re is elérhető lesz a premierje napján.

12.
12.
Stranger
Tényleg van egy olyan játékos fajta, aki csak és kizárólag sztori központú TPS játékokkal tud nyomulni.
Tele lesz olyan interakcióval a játék amihez FPS nézet kell. Már a fenti kép is magáért beszél. Nem lehet minden játék ugyan olyan.
11.
11.
Batman
Az FPS nézet nekem is szúrja a szememet. Oké, hogy felhőkarcolót milyen jó fps nézetben megcsodálni, de én játszani szeretnék nem timelapset készíteni. No meg sokkal jobban be tudod magad határolni ha nem tps nézetben vagy és egy RPG-nél ez nagyon fontos.
10.
10.
Az se baj, ha soha nem jön, amióta azt a ratyadék FPS-nézetet erőltetik.

Ez a játék a fasorban sem lesz a Witcher 3-hoz képest az eddig látottak alapján. Rém gagyi a grafika, bár nekem ez a cyberpunk világ egyáltalán nem jön be.
7.
7.
RebornSoul
Az szerintem eddig is borítókolható volt, hogy jön a játék majd az új konzolokra is, viszont tekintettel a 2020-as megjelenésre szerintem az is biztosra vehető, hogy a négy konzolra (Xbox One, PS4, Xbox Scarlett, PS5) egyszerre fog megjelenni a PC mellett.
2.
2.
Max3000
".... hogy az akció-szerepjáték 2019 negyedik negyedévében jelenne meg, ami vagy a karácsonyi időszakot vagy 2020 elejét jelentené."

Még jó,hogy nagyjából egyszerre jelennek meg az új hírek a magyar oldalakon,mert ja itt hülyeséget olvasok,akkor utána tudok nézni a részleteknek.
1.
1.
NathanDrake
Akkor ez azt jelenti hogy az új generációs konzolokra fog megjelenni? Vagyis arra is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...